Jutalmazás a szakrendelőben

Írta:  Gönczöl András 2015.12.23.

A kerületi egészségügyben dolgozók munkáját köszönte meg az itt élők nevében Ughy Attila polgármester a lőrinci szakrendelőben rendezett ünnepségen.

Rövid, de tartalmas ünnepséget szervezett a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. és az önkormányzat december 18-án.

sz1
A Zsebők Zoltán nevét viselő Thököly úti szakrendelő VI. emeleti nagyterme 11.30-ra megtelt. A jutalmazás örömteli percei következtek.
Ughy Attila polgármester a köszöntőjében kiemelte:

sz2
– A karácsonyi jutalmazás alkalmából megköszönöm az áldozatos munkájukat, amelynek egyenes következménye, hogy szakrendelőnket szélesebb territoriális viszonylatban is a legjobbak között jegyzik, és ha engem kérdeznek, kétség sem férhet hozzá, tényleg ez a legjobb.
Dömötör István alpolgármester a karácsonyi jókívánságai mellett a kiváló együttműködés folytatására helyezte a hangsúlyt. Dr. Maitz László ügyvezető igazgató az intézmény munkatársai nevében is megköszönte a CBA-s vásárlási utalvány formájában átnyújtott jutalmakat. A karácsonyi és az újesztendei jókívánságok cseréjét követően a szakdolgozók negyed óra elteltével már ismét teljes létszámmal a betegek rendelkezésére álltak. Egyébként a rendelések az ünnepi percek alatt is zavartalanul folytak.