Megújultak az öltözők a Vilmos Endre Sportcentrumban

Írta:  2014.03.14.
Kulturált körülmények között készülhetnek a sportolók az edzéseikre, mérkőzéseikre, illetve a diákok a testnevelésórákra a Vilmos Endre Sportcentrum sportcsarnokának felújított öltözőiben.

A március 12-én átadott négy földszinti öltözőt és az ezekhez tartozó két vizesblokkot, illetve a folyosót teljes körűen újjávarázsolta a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. A februári munkálatok során szinte a falakig lecsupaszították a helyiségeket, majd ezt a gépészeti és azt esztétikai felújítás követte. Szükség is volt minderre, mert az öltözőket alaposan kihasználják a sportolók és az iskolások.
– A sportcentrum egyrészt a Malév SC szakosztályainak, az utánpótlás kézilabdacsapatoknak, az asztaliteniszezőknek, a kosárlabdázóknak az otthona – informált Bögös József, a Városgazda Zrt. Sportszervezési Osztályának vezetője. – Másrészt állandó bérlőink is vannak. Itt készül és játssza hazai mérkőzéseit a Ferihegyi Labdarúgó Akadémia több csapata, az egykori malévos férfi röplabdások öregfiúk együttese, és rendszeresen bérbe adjuk a sportcsarnokot a teremfoci kedvelőinek is. Nem mellékesen a Sztehlo Gábor Általános Iskola testnevelésóráit is itt tartják.

Kőszegi János önkormányzati képviselő is örül annak, hogy folyamatosan szépül a körzetéhez tartozó sportcentrum, amely újra a kerület egyik ékessége lehet.
– Lépésről lépésre újul meg a sporttelep. A három éve elkezdett munkánk újabb állomása a kor követelményeinek megfelelően rendbe hozott négy öltöző és a zuhanyzók. A következő lépés az emeleti öltözők felújítása lesz – mondta Kőszegi János.
 

Hír naptár

« Január 2018 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Csatlakozz közösségünkhöz