Pénzügyekről a kávéházban

Írta:  2012.05.11.
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Gazdasági Szolgáltatások Tagozata Pénzügyek vállalkozói szemmel címmel konferenciát tartott a Zila kávéházban.
Az április 26-i rendezvényt Csapó György, a BKIK alelnöke nyitotta meg, majd Kasler György, a Volksbank Magyarország régióigazgatója a kis- és középvállalkozások jelenlegi hitelezési lehetőségeiről tartott előadást.
– A legjobb befektetés a képzés – hangsúlyozta Tánczos Sándor, az Axon Training Társaság trénere. – Korunk termelőeszköze az agy!
Nyitottnak kell lennünk a folyamatos tanulásra, jó csapatjátékosnak kell lennünk, és a tudást nem szabad megtartani magunknak, hanem át kell adni a többieknek.
Felföldi Irén (Netrezsi Kft.) A vállalkozások költségkímélése, hogyan csökkenthetjük a havi rezsit? címmel egy nagyon aktuális témáról is beszélt: arról, hogy a vezetékes telefonbeszélgetés költségeit jelentősen mérsékelhetjük videotelefon, illetve telefonadapter segítségével.
Kézdi Zsolt, a Risk Kft. ügyvezetője az ingatlanfinanszírozásról tartott beszámolót, majd Balázs István, az UFS Group Holding Zrt. vállalkozásfejlesztési igazgatója a 2012. évi adómentes juttatási elemekről szóló előadásában egy újfajta betegségbiztosítás előnyeit ismertette.
– A kamarai klubprogramokat a hagyományostól eltérő szemlélettel szeretnénk folytatni – hangsúlyozta Csapó György. – Nem olyan előadásokat akarunk tartani, ahol a vállalkozók beülnek a padsorokba, és feszülten hallgatják az előadót, hanem oldott, kávéházi hangulatban kívánunk beszélgetni a tagságot érintő legfontosabb kérdésekről. – Az első kávéházi konferenciát kísérleti jelleggel szerveztük meg, de bízom abban, hogy a közelgő kamarai választásokat követően, szeptembertől folytathatjuk ezt a fajta szakmai tanácskozást.

Hír naptár

« Január 2017 »
H K Sze Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Csatlakozz közösségünkhöz