Megújult a Szent Anna Gyógyszertár

Írta:  2014.03.12.
A vevők és az eladók számára is kényelmes, úgynevezett szabadpolcos elrendezésű belső teret alakítottak ki a BENU-hálózathoz tartozó Szent Anna Gyógyszertárban.
A Vándor Sándor utcai patika átalakítása nyomán immár egységes arculattal rendelkezik az üzemeltető Pharmanova Zrt. három kerületi üzlete, a Szent Annán kívül a Thököly úti, valamint az Imre-házban működő gyógyszertár.

– A patikába járás leggyakrabban valamilyen betegséghez, rossz egészségi állapothoz köthető – mondta a Szent Anna Gyógyszertár újranyitásán Ughy Attila polgármester. – Egy átlagos betegség esetén az utolsó állomás a gyógyszertár, amelynek eredményes működése a gyógyszerre váró vevő és a patikus kapcsolatán is múlik. Bizalmi kapcsolat ez, és az új, szabadpolcos elrendezés éppen ezt az egymás iránti bizalmat erősíti.

Zlinszky János, a Pharmanova Zrt. elnökségi tagja elmondta, hogy a BENU-rendszerű patikákban a vásárlóbarát környezet kialakítása a cél.
– A gyógyítás mellett az egészségmegőrzésre, a betegségek megelőzésére koncentrálunk. Amellett, hogy a vevők önállóan választhatnak a polcokról, magas színvonalú szakmai segítséget kaphatnak az eladóktól. Mivel a patika dolgozói könnyen ki tudnak jönni az eladótérbe, közvetlenebbül és könnyebben tudnak segíteni a termékválasztásban.