4seasons Sí és Snowboardpark

A sípálya bemutatása

A Bókay Kerti sípálya már több mint 30 éve működik a főváros legnagyobb dél-pesti szabadidőparkjában. Az utóbbi tíz évben a sídombot jelentősen bővítettük és sok fejlesztést hajtottunk végre pályán, amellyel hazánk legkorszerűbb, legjobban felszerelt mesterséges burkolatú tanulópályájává formáltuk. Jelenleg 3 lesiklópálya, két húzólift és egy mozgó járda (Wondercarpet) szolgálja ki a parkot. A pálya melletti síházban kultúrált kiszolgáló helyiségek és jól felszerelt kölcsönző várja vendégeket.

A pályák különböző meredekségűek és kialakításúak, hogy minden korosztályú és tudásszintű látogatót a megfelelő terepen tudjunk tanítani. A pálya az Olaszországból származó Neveplast nevű műanyaggal van borítva, amely a modern technológiának köszönhetően a jelenlegi mesterséges pályák közül a legjobban képes visszaadni a havon siklás érzetét. Ennek köszönhetően nem csak kezdő szintű oktatást tartunk, hanem egészen versenyző szintig tartanak edzéseket szakképzett oktatóink. Slideparkunk szintén egyedülálló, itt a legügyesebbek gyakorolhatják a Freestyle trükköket.

A síoktatásra négy éves kortól várjuk a résztvevőket, míg a snowboardozást 7 éves kor fölött ajánljuk. Felső korhatár nincsen, soha nem késő megtanulni sízni, ehhez szakképzett oktatóink, az életkori sajátosságoknak megfelelő módszert alkalmazva, biztonságos körülményeket teremtenek. Igény szerint csoportos, vagy egyéni oktatásokon is részt lehet venni iskolánkban, előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján. Az itt elsajátított tudást az Ausztriában és Franciaországban megrendezett táborainkban fejleszthetik tovább, szintén a síiskolában megismert oktatók segítségével.

További információk

  • A szervezet jogi formája: közhasznú alapítvány
  • Cím: 1181 Budapest, Városház utca 40.,Bókay-kert, bejárat a Park uszoda felől
  • Telefon: Kőszegi Rozália +36-30-575-3262
  • Fax: 297-3366
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hír naptár

« Augusztus 2018 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Csatlakozz közösségünkhöz