Elemek szűrése dátum szerint: kedd, 03 január 2017

FOKETUSZAz ütemtervtájékoztató jellegű, az a felmerülő külső körülmények (jogszabályváltozások, táppénzek stb.) tükrébenváltozhat. Természetesen tudjuk, hogy a lakosság számára milyen kellemetlenséggel jár, hogy azellenőrzés idejére biztosítani kell a bejutást. Annak érdekében, hogy ez a lehető legkevesebb gondotokozza, az ellenőrzés időpontjáról nemcsak az előírt hirdetményeken keresztül tájékoztatjukügyfeleinket, hanem Társaságunk honlapján, a www.kemenysepro.hu oldalon a regisztrált ügyfelekakár e-mailben és SMS-ben is értesülhetnek az ellenőrzés pontos időpontjáról. Az ingyenesszolgáltatás keretében azok, akik igényelték az elektronikus értesítést, 7 nappal az ellenőrzés előttemlékeztető e-mailt kapnak, míg 3 nappal az ellenőrzés SMS emlékeztető küldünk számukra azellenőrzés időpontjával és az ellenőrzéssel érintett cím adataival.

A Fővárosi Kéményseprőipari Kft. határozott célja rendezett viszonyt ápolni mind az állampolgárokkal,mind pedig a hatóságokkal, illetve közös fellépéssel elérni a feltárt szabálytalanságok mielőbbihelyrehozását. A Társaság nyitott minden olyan együttműködésre, amely ezeket a célokat szolgálja.

A Társaságunk honlapján minden szükséges és fontos információ megtalálható a közszolgáltatássalkapcsolatban, annak érdekében, hogy akár a hivatal dolgozói, akár a kerületi lakók széles körűtájékoztatást kaphassanak egy-egy kéményseprő-ipari kérdésben.

pdfEllenőrzések ütemterve

 

Kategória: Hirdetmények