Elemek szűrése dátum szerint: hétfő, 07 szeptember 2015

Bölcsödés gyermekek számára férőhelyek biztosítása.

Kategória: Civil szervezetek

A Lilomkert Alapítvány célja a római kastolikus hitélettel kapcsolatos tájékoztatás végzése. Ennek keretében támogatja hitéleti kiadmányok létrehozását, terjesztését, valamint a Liliomkert Katolikus óvoda oktató-nevelő munkáját.

Kategória: Civil szervezetek

Az egyesület célja a társadalmi jólét megteremtése érdekében a fogyatékos gyermekek, fiatalok és a SOFI XVIII. Kerületi Speciális Oktató és Fejlesztő Intézmény támogatása.  

Klubtalálkozó helye:
Zila Kávéház és Krisztina Cukrászda  -  1183 Budapest, Üllői út 452.

Időpont:
Minden hónap első szerdáján este 18 óra

Kategória: Civil szervezetek

Az egyesület célja a szabadidő és versenysport, triatlon, duatlon, kerékpár, úszás és futás sportágakban a szabadidő és versenysport népszerűsítése, MTB és BMX cross-pálya működtetése a Bókay-kertben, versenyek szervezése.

Kategória: Civil szervezetek

A polgárőr csoport célja kerület közbiztonságának, a lakók biztonságérzetének javítása. Ennek érdekében gyalogosan és gépjárművel járőrtevékenységet végez, részt vesz közintézmények rendezvényeinek és közhasznú kerületi rendezvények őrzésében. Tevékenységi területe: Ganztelep, Ganz Kertváros, Szentimre Kertváros, Gloriett-telep, Gloriett-lakótelep, Bókaytelep, Szentlőrinc-lakótelep (KISZ), Havanna lakótelep. A Lőrinc- Kertváros Polgárőr Csoport 2001-ben alakult, kerületünk közbiztonságának javítása az itt élők biztonságérzetének növelése érdekében. Egyesületként tevékenykedünk. Tagjai vagyunk az Országos Polgárőr Szövetségnek valamint a Budapesti Polgárőr Szövetségnek. Működésünk szigorúan politikamentes.
Csoportunk megalakulásától kezdve együttműködik Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzatával, a XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysággal, 2010-ben együttműködési megállapodást kötöttünk a Katasztrófa Védelemmel. Kölcsönösen segítjük egymást a kerület többi polgárőr csoportjával.
Csoportunk olyan emberekből áll, akik a bűnmegelőzés, bűnüldözés érdekében szabadidejüket feláldozva, törvényes keretek között többet akarnak tenni a kerületünkért. Kétségtelen, hogy ez a létszám kicsi, de nálunk az AKTÍV szó nem üres jelző, ami mögött nincs tartalom, minden tagunk rendszeresen lát el szolgálatot. Tagjaink átlagéletkora 35 év.
Polgárőreink havonta minimum két szolgálatot látnak el. Ezeken a szolgálatokon felül rendszeresen részt veszünk, rendőrségi akciókban, helyi rendezvények biztosításában.
Tevékenységünk jelentős részében polgárőr figyelő-jelző szolgálatot látunk el. Ezeket a szolgálatokat a kora esti órákban kezdjük és hajnalban fejezzük be, azért, hogy jelenlétünkkel, megelőzzük, a bűncselekmények elkövetését.
Várjuk sorainkba azokat, akik szabadidejük egy részét, a közjavára fordítva AKTÍVAN részt kívánnak venni polgárőr csoportunk munkájában.
Itt mondunk köszönetet támogatóinknak, akik anyagi és erkölcsi támogatásaikkal hozzájárulnak egyesületünk életéhez.

Tisztelettel:  Lőrinc- Kertváros Polgárőr Csoport

Elnök: Székely László +36305551866
Szolgálatvezető: Mészáros Bence +36706581563
Titkár: Dobos Gábor: +36703329658
Segélyhívó: +36706581563

 

Kategória: Civil szervezetek

Célja:A gyerekekkel és fiatalokkal megismertetni, megszerettetni a horgászatot.

Tevékenysége: A szabadidő hasznos eltöltése a szabadlevegőn, a horgászat keretein belül. Versenyek rendezése.

2012. április 12.

Az egyesület célja a szabadidő- és versenysport lehetőségének biztosítása a kerületi lakosok és a fiatalok számára.

Kategória: Civil szervezetek

Az alapítvány célja  a Cseperedő Óvoda anyagi, tárgyi feltételeinek javítása és az  óvodáskorú gyermekek egészséges életmódra nevelése.

Kategória: Civil szervezetek

A szervezet jogi formája: civil közösség (a MAESZ közhasznú egyesület tagszervezete)

A szervezet célja a demokratikus szabadságjogok történelmi értékeinek védelme, e célkitűzéssel összehangban álló társadalmi tevékenység kezdeményezése és ösztönzése.

Kategória: Civil szervezetek

Az egyesület célja a Magyar Koronaőrség történelmi és katonai tevékenységének megőrzése, ápolása és fenntartása. Az egyesület tevékenysége a Szent Korona és a Szent Jobb őrzése és kísérete.

Kategória: Civil szervezetek

Hír naptár

« Július 2015 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Csatlakozz közösségünkhöz