Elemek szűrése dátum szerint: szerda, 11 november 2015
Bulgária tegnap, ma, holnap címmel nyílt meg két Magyarországon élõ bolgár és három, a bolgár kultúrához különösen vonzódó magyar mûvész kiállítása november 10-én a Kondor Béla Közösségi Házban.
Kategória: Civil
Tizenharmadik alkalommal rendezték meg a két tanítási nyelvû iskolák országos német nyelvi tanulmányi versenyét.
Kategória: Kultúra
A biztonságos közlekedési ismeretekrõl szóló kérdések, kerékpáros ügyességi pálya, bûnmegelõzési ismeretek mellett játékos programok is várták a meghívott második osztályos általános iskolásokat a Sportkastélyban november 3-án megrendezett közlekedésbiztonsági napon.
Kategória: Közélet
Egy évvel ezelõtt kezdte meg második ciklusát a XVIII. kerület polgári vezetése Ughy Attila irányításával. Az öt évre újraválasztott polgármestert személyes hitvallásáról, a jövõbeli városépítõ munka részleteirõl, valamint az elmúlt idõszak általa legfontosabb tartott eredményeirõl kérdeztük.
Kategória: Önkormányzat
Eltérõ szemléletmód, különbözõ színvilág, mégis azonos szándék. Nagy Ernõ és Szikszai Sándor képei kerültek harmóniába november 3-án a Városháza Galériában.
Kategória: Kultúra
Ceruza és toll címmel nyílt meg november 3-án Árvay Zolta kiállítása a Lõrinci Nagykönyvtárban. Az irodalmi ihletésû tárlat a vidám, füstös csapszék mélyére néz.
Kategória: Kultúra
Ételt és ruhát osztott a rászoruló kerületi lakosoknak november 7-én a Jobbik kerületi szervezete a lõrinci piac melletti szabad területen.
Kategória: Közélet
Szorgalmas a Magyar Olimpia Szövetség, szorgalmasak a sportolói. Az elmúlt hét végén a cselgáncsozók versenyeztek a Kassa utcai iskolában, kedden pedig már a teniszezõkön volt a sor. Ekkor õk mutatták be a tudásukat.
Kategória: Sport