Elemek szűrése dátum szerint: hétfő, 31 augusztus 2015

Az alapítvány célja az ifjúság nevelésének, szellemi és testi képességeik, ismereteik fejlesztésének támogatása.

Kategória: Civil szervezetek

Testi lelki egészséget szolgáló tevékenységek művelése, fejlesztése, oktatása. A biológiai lét értéke, az élet tisztelete, az egészség értékének, az én harmóniájára vontakozó értékek, érzelmi életünk egyesúlyban tartására való törekvés, és ezen értékek rangjának visszaállítása. egészséges életmódra nevelés, prevenció, korrekció. Egészséges életvitelre, életmódra, mentálhigiéné megőrzésére, visszaszerzésére, a társadalomban elfogadott helyes értékeítéletekre, értékrendre nevelés. Kulturális, szabadidős és sporttevékenységek szervezése, vezetése, megvalósítása. Kommunikációs konzultáció, tréning, továbbképzések tanácsadások szevezése, lebonyolítása. Halmozottan hátrányos helyzetű emberek és csoportok, nemzetiségi és entikai kisebbségek esélyegyenlőségének javítása.

Kategória: Civil szervezetek

A szervezet célja és feladata: a repülőtéri dolgozók jogainak érvényesítése, munkájuk segítése. A dolgozók segítése minden téren. A vállalat által kezdeményezett értekezleteken való részvétel.

Kategória: Civil szervezetek

A szervezet célja a tagság összefogása, érdekeik képviselete, a tagok szociális jellegű támogatása. A szervezet karitatív tevékenységet és beteglátogatásokat is végez.

A klub havonta egyszer tart összejöveteleket a 1182 Budapest, Wlassics Gyula utca 78/B. szám alatt.

Kategória: Civil szervezetek

A szervezet célja - nyugdíjas utazó klubként - gyógyturizmus keretében fürdők látogatása, múzeumok látogatása, különböző témájú előadások szervezése. Ennek megfelelően a klub tevékenységét a heti klubnapokon, a rendszeres kirándulásokon, túrákon fejti ki.

Klubnapok: minden hétfőn 13 órától a Rózsában. 

Kategória: Civil szervezetek

Gyermek- és ifjúságvédelmi tevékenység támogatása, szociális és nevelési támogatás, karitatív tevékenység.

A fentiek anyagi körülményei megvalósítását lehetővé tevő tárgyi és személyi feltételek biztosítása.

Kategória: Civil szervezetek

A szervezet célja:
A magyar és egyetemes zenei kultúra, mint a nemzeti hagyomány fontos részének ápolása, és e hagyományok beépülésének elősegítése az általános értékrendbe. A tagok számára a zenei készségeik és képességeik alkalmzásáahoz szükséges feltételek biztosítása, valamint elméleti és gyakorlati képzésük elősgeítése, az Egyesület keretein belül folyó szakmai munka színvonalának biztosítása és fejlesztése.

Egyesület tevékenysége:
Társadalmi célú tevékenység. Saját szervezésű, vagy megbízáson alapuló zenei előadások, rendezvények szervezése és lebonyolítása.

Kategória: Civil szervezetek

A szervezet célja elősegíteni a szemeretelepi lakosok aktív részvételét a közéletben, kéthavi rendszerességgel megjelenő, helyi ügyekkel foglalkozó kiadvány megjelentetése. Lakóhelyi kapcsolatok kialakítása.
A szervezet rendezvényszervezéssel, a Don Bosco katolikus művelődési otthonban (1185 Budapest, Bajcsy- Zsilinszky utca 41., minden hónap első keddjén) havi rendszerességű találkozók szervezésével foglalkozik.
Kultúrális, ismeretterjesztő, tájékoztató előadásokat, kirándulásokat szervez. Testvértelepülési kapcsolatokat ápol 2004 nyarától az erdélyi Aranyosgerend lakóival. 2005. április 1-4. között az aranyosgerendi delegációt fogadják a kör tagjai.

Kategória: Civil szervezetek

Az alapítvány célja a hátrányos helyzetű idős emberek és fiatalok támogatása, a határon kívül maradt magyarok református hite megőrzésének elősegítése, szellemileg visszamaradott gyermekek nyaraltatásának anyagi támogatása, karácsonykor gyermekek és idősek részére csomagkészítés.

Kategória: Civil szervezetek

Az egyesület célja a helyben lakók összefogása, érdekképviseletének előmozdítása, a lakókörnyezet közbiztonságának javítása. Ennek keretében a Baráti Kör egészségügyi, kertészeti és művészeti témájú előadásokat, belföldi és külföldi kirándulásokat, társas összejöveteleket, közös ebédeket, lakossági fórumokat szervez. Támogatja a helyi iskolát, és együttműködik a helybeli polgárőrséggel.

Kategória: Civil szervezetek

Hír naptár

« November 2014 »
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Csatlakozz közösségünkhöz