Elemek szűrése dátum szerint: szerda, 11 május 2016

Podo-Híd címmel tizenegyedik alkalommal szervezett roma–magyar diák kulturális fesztivált a XVIII. kerületi önkormányzat esélyteremtő műhelye május 5-én a Kondor Béla Közösségi Házban.

Kategória: Civil

Az alsó tagozatos diákoknak meghirdetett Legszebb füzet pályázat eredményhirdetésének a Kondor Béla Közösségi Ház adott otthont május 9-én.

Kategória: Kultúra

A Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola (Piros iskola) a nemzetiségi oktatás bevezetésének húsz éves évfordulójára emlékezett május 9-én.

Kategória: Civil

Kincskereső Kulturális Találkozónak adott otthont május 4-én a Kondor Béla Közösségi Ház.

Kategória: Kultúra

A Darus Utcai Magyar-Német Két Tannyelvű Általános Iskola rendezte meg május 2-án a Budapesti Iskolák Matematika Verseny döntőjét.

Kategória: Kultúra

Budapest Főváros Kormányhivatala felhívja az ingatlantulajdonosok és a földhasználók figyelmét, hogy a Földművelésügyi Minisztérium elrendelte a 2016. évi határszemle ellenőrzések végrehajtását.

További részletek  >>

 

Kategória: Hirdetmények

PROGRAM, MELLYEL MINDENKI NYER: VEKOP-8.2.1-15-2015-00001 IFJÚSÁGI GARANCIA A KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI RÉGIÓBAN ELNEVEZÉSŰ KIEMELT PROJEKT

 

Közel 400 álláshelyre várják a jelentkezőket a munkáltatók, ahol akár 200-250 ezer forint bruttó fizetést is kaphatnak a fiatal álláskeresők.

A projekt nyújtotta lehetőség nem csak azoknak kecsegtető, akik szeretnének elhelyezkedni, hanem komoly segítséget nyújt a munkáltatóknak is: az Ifjúsági Garancia Program keretében bérköltség támogatás is igényelhető többféle konstrukcióban.

A 90 napos támogatás elsősorban az iskolából kikerülő fiataloknak kedvez, hiszen végzettségük megszerzése után könnyen és gyorsan kerülhetnek be a munka világába, tapasztalatot szerezhetnek, továbbá későbbi előrelépésüket is megalapozhatják.

A tapasztalatszerzést elősegítő támogatási elem mellett az Ifjúsági Garancia Program a hosszabb ideig tartó foglalkoztatást is igyekszik ösztönözni. Több száz álláshely közül választhatnak azok, akik szeretnének egy biztos, kiszámítható, stabilan jövedelmező munkahelyet.

A meghirdetett lehetőségek között található hostess, repülőtéri poggyászrakodó, takarító, karbantartó, rakodómunkás, áru összekészítő állás, valamint pénzügyhöz, adminisztrációhoz, informatikához, kreatív iparághoz kapcsolódó munkakör.

Az Ifjúsági Garancia Rendszerbe és a keretében megvalósuló Ifjúsági Garancia Programba történő belépési pontok a kerületi hivatalok foglalkoztatási osztályai. A részvételi lehetőségekről, az állásajánlatokról és a támogatásokról bővebb információ kérhető Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztályának munkatársaitól telefonon (+36 20-530-7041, +36 70-903-4215), továbbá a területileg illetékes kerületi hivatalok foglalkoztatási osztályain, amelyek elérhetőségei megtalálhatók az alábbi honlapokon:

http://fovaros.munka.hu

http://www.kormanyhivatal.hu/hu/budapest

 

Olyan 15 és 25 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk, akik jelenleg nem dolgoznak, nappali tagozaton nem tanulnak, és életvitelszerűen Budapesten tartózkodnak.

Kategória: Hirdetmények

9 ponty 4 óra alatt. Ezzel a mennyiséggel nyerte meg a 2016-os Lőrinc Fonó horgászversenyét Suki Gyula.

Kategória: Webhíradó18

Megtartotta II.Imrei Asztalitenisz Kupáját a Pestszentimrei Pingpongosok Sportegyesülete. Csaknem 80 sportoló indult el a tornán.

Kategória: Webhíradó18

Egyelőre átmenetileg átvette a Thököly úton található Teniszklub működtetését a Városgazda Utánpótlás Akadémia.

Kategória: Webhíradó18

Hír naptár

« Június 2019 »
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Csatlakozz közösségünkhöz