Elemek szűrése dátum szerint: péntek, 29 november 2013
A XVIII. kerületi Pedagógiai Intézet nyolcadik alkalommal rendezett pedagógiai szakmai napokat és pályaválasztási ankétot.
Kategória: Önkormányzat
Az építményadó mértéke nem módosul, a telekadó kisebb lesz a magánszemélyek számára. Többek között erről döntött november 27-i testületi ülésén az önkormányzat.
Kategória: Önkormányzat
A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) kínálta pályázati lehetőségekről kaptak tájékoztatást a kerületi civil szervezetek képviselői a budapesti Civil Információs Centrum (CIC) munkatársaitól a november 21-én megtartott fórumon, amelyet Kucsák László országgyűlési képviselő, alpolgármester hívott össze.
Kategória: Civil
Két meccset is vívott a PLER november harmadik hetében, amelyek felemásra sikeredtek.
Kategória: Önkormányzat
Ha valaki elsétál a Kondor Béla sétány 15. szám elé, és az épület előtt megállva elolvassa a „réztáblán”, hogy mi található a kapun belül, az bizony nem jön izgalomba, s nem mozgat meg köveket azért, hogy belül lehessen.
Kategória: Civil
Böjte Csaba ferences szerzetes is a vendége lesz a Kondorban rendezett kiállítás-megnyitónak. A tárlat a ferences testvér új könyvének fotóillusztrációit mutatja be. Az eseményhez jótékonysági akció is kapcsolódik.
Kategória: Civil