Elemek szűrése dátum szerint: vasárnap, 13 december 2015

Kellemes meglepetést szerzett a XVIII. kerületi Horvát Nemzetiségi Önkormányzat a Csontváry iskola alsó tagozatosainak azáltal, hogy „házhoz vitte” a Mikulást.

Kategória: Civil

1910. január elsején 7812 helyi lakos új korszakra ébredt Szentlőrincen. Bő évtizedes akarat és vágy vált ezzel valóra: otthonuk önálló nagyközség lett.

Kategória: Önkormányzat

A kerületbe is ellátogatott az igazi lappföldi Mikulás.
A SOFI-s gyermekek izgatottan várták a találkozást: ajándékkal, verssel és énekkel készültek Télapó érkezésére.

Kategória: Webhíradó18

Sokszínű programokkal várta az érdeklődőket a Kondor Béla Közösségi Ház az adventi hétvégéken. A kézműves vásárokon mindenki talált egy-két pompás ajándékot.

Kategória: Kultúra

Jézus Krisztust dicsőítő pop-rock stílusú zene töltötte meg december 6-án a Kondor Béla sétány 18. szám környékét.

Kategória: Civil

Országos szakmaközi konferenciát rendezett a SOFI december 11-én a Kondor Béla Közösségi Házban. A program először épített gyakorlati műhelymunkákra.

Kategória: Civil

Kipp-kopp, ki kopog? A Mikulás a Pestszentimrei Közösségi Házba is ellátogatott. A gyerekek csillogó szemekkel, izgatottan várták.

Kategória: Kultúra

Sérült és egészséges gyermekek játszhatnak együtt mostantól a Tátrafüred téri játszótéren. Az egyedülálló magyar fejlesztésű integráló libikóka összehozza a családokat.

Kategória: Civil

Pörnye Nikolett kerületi festőművész színpompás olajfestményeiből nyílt kiállítás a PIK Galériában. A rendhagyó megnyitón a közönség még az alkotásban is részt vehetett.

Kategória: Kultúra

A Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. a tavasszal alapított Városgazda Utánpótlás Akadémiával együtt Mikulás-börzét tartott december 6-án a pestszentimrei Sportkastélyban.

Kategória: Közélet

Hír naptár

« Október 2017 »
H K Sze Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Csatlakozz közösségünkhöz