Elemek szűrése dátum szerint: kedd, 02 szeptember 2014
Egyre több háztartáshoz érnek el a fővárosi csatornázási projekt munkálatai, amelyek több ezer pestszentlőrinc-pestszentimrei ingatlantulajdonost érintenek. Az építés kapcsán folyamatosan érkeznek az önkormányzathoz a lakossági visszajelzések és vélemények.
Kategória: Közélet
A végeredmény busásan kárpótol majd minden érintettet a csatornázás okozta átmeneti kényelmetlenségekért, hiszen több mint 7000 család kapcsolódhat az új, korszerű szennyvízhálózathoz.
Kategória: Közélet
Bezárt a McDonald’s a Lőrinc Centernél. Úgy hírlik, a Mekit igen kevesen sajnálják, azonban az előtte pihenő An–2-es repülőt annál többen.
Kategória: Közélet
Ünnepélyes keretek között adták át a Karinthy Frigyes Gimnáziumban – immár 21. alkalommal – a nemzetközi érettségi diplomákat szeptember 2-án.
Kategória: Kultúra
Csaknem 60 elsős kisdiák várta megilletődve az évnyitót a pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskolában.
Kategória: Kultúra
Rendhagyó – születésnapi – ünnepi évnyitót tartottak a Vajk-sziget Általános Iskolában. Az intézmény szeptember elsején kezdte harmincadik tanévét.
Kategória: Kultúra
Kilencedik alkalommal rendezett gáblit, azaz irodalmi villásreggelit az Üde Színfolt Kulturális Egyesület augusztus 31-én az Új Tündérkert Étteremben.
Kategória: Civil
A Lakatos Lakótelep Környezetéért Egyesület augusztus 31-én rendezte meg a hagyományos Lakatos-napot. A helyszín – mint mindig – a Nefelejcs és a Lakatos utca sarkán lévő Görögdomb volt.
Kategória: Civil
TV18 - A városüzemeltető cég idén összesen nyolc kaszálást tervezett, amely elegendő arra, hogy folyamatosan minden zöldterületet parlagfű mentesítsenek a szezon végéig.
Kategória: Webhíradó18
TV18 - "Leltár" című új műsorunkban az elmúlt négy év változásait néztük át a Szent Lőrinc telepen Galgóczy Zoltánnal.
Kategória: Webhíradó18

Hír naptár

« Február 2021 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Csatlakozz közösségünkhöz