Elemek szűrése dátum szerint: szerda, 24 szeptember 2014
Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott szerdán délelőtt Ughy Attila polgármester, miután a pestisracok.hu internetes portál hírül adta: egy birtokukba jutott hangfelvételen Kőrös Péter, az MSZP XVIII. kerületi frakcióvezetője állította, fele sem igaz annak, amit Ughy Attiláról a sajtóban terjesztettek.
Kategória: Közélet
Állásbörzét szervez október 9-én a Kondorban a Kormányhivatal és a Pannon-Work Zrt.
Kategória: Közélet
Útépítési munkálatok kezdődnek szeptember 30-án a Petőfi utcában. A BKK forgalmi intézkedésieről a közlemény tájékoztat.
Kategória: Közélet
Azonnali magyarázatot követel Ughy Attila, a XVIII. kerület polgármestere az MSZP fővárosi vezetésétől azokra a Kőrös Péter, a MSZP kerületi szocialista frakcióvezetője és kampányfőnöke által tett kijelentésekre, amelyekben elismeri: „fele sem volt igaz azoknak az állításoknak, amiket a sajtó segítségével róla terjesztettek”. Ughy Attila rendkívüli sajtótájékoztatót tart; az ügynek jogi következményei vannak, a kijelentésekért a baloldalnak vállalnia kell a felelőséget.
Kategória: Önkormányzat
Gyászfeldolgozó csoportok indulnak a Kondor Béla Közösségi Házban. Ha sorstársi közösségre vágyik, ha megosztaná a veszteségét, ha elmondaná az elmondhatatlant.
Kategória: Civil
Bőven érkezett veszélyes háztartási hulladék a gyűjtőhelyekre a szeptember 20-i kerületi akció során.
Kategória: Önkormányzat
Egyre nő azok száma, akik szívesen veszek részt helytörténeti sétán. A Kulturális Örökség Napjain idén Szent Imre kertvárost járták be az érdeklődők.
Kategória: Civil

Hír naptár

« Március 2021 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Csatlakozz közösségünkhöz