Iharos Sándor sportösztöndíj pályázat kiírása (2020., 2019., 2015., 2013., 2012.)

Írta:  2015.09.21.

2020.

A Pestszentlőrinc–Pestszentimre Önkormányzat Közművelődési és Sport Közalapítvány Kuratóriuma utánpótláskorú sporttehetségek egyéni, vagy csapat sportágak sportolói részére „Iharos Sándor sportösztöndíj” néven támogatási formát hozott létre. (folyamatosan lehet pályázni)

docIharos pályázat kiírása 2020.doc

 

2019.

 

A Pestszentlőrinc–Pestszentimre Önkormányzat Közművelődési és Sport Közalapítvány Kuratóriuma utánpótláskorú sporttehetségek egyéni, vagy csapat sportágak sportolói részére „Iharos Sándor sportösztöndíj” néven támogatási formát hozott létre. (folyamatosan lehet pályázni)

pdfLetöltés - Pályázati kiírás

docLetöltés - Pályázati adatlap


 

 

2015.

A Pestszentlőrinc–Pestszentimre Önkormányzat Közművelődési és Sport Közalapítvány Kuratóriuma utánpótláskorú sporttehetségek egyéni, vagy csapat sportágak sportolói részére „Iharos Sándor sportösztöndíj” néven támogatási formát hozott létre. (folyamatosan lehet pályázni)

pdfLetöltés - Pályázati kiírás

docLetöltés - Pályázati adatlap


2013.


Pestszentlőrinc – Pestszentimre Önkormányzat
Közművelődési és Sport Közalapítványa
IHAROS SÁNDOR SPORTÖSZTÖNDÍJ

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

A Pestszentlőrinc–Pestszentimre Önkormányzat Közművelődési és Sport Közalapítvány Kuratóriuma utánpótláskorú sporttehetségek egyéni, vagy csapat sportágak sportolói részére „IHAROS SÁNDOR SPORTÖSZTÖNDÍJ” néven támogatási formát hozott létre.

1./ A támogatás célja: pályázat útján elősegíteni olyan tehetséges kizárólagosan utánpótláskorú fiatalok sportolását, versenyeztetését, akik egyéni vagy csapat sportágak valamelyik versenyszámában kiemelkedő hazai és nemzetközi eredményességgel versenyeznek, sportágukban, korosztályukban az „ÉV sportolója” vagy gólkirályi (pontkirályi) címet, vagy korosztályos válogatottban nemzetközi versenyen I. – VI. helyezést érnek el.

2./ Pályázók köre: a támogatásra pályázhatnak a kerületben élő, vagy a kerületben tanulmányokat folytató fiatalok, és a kerületi sportegyesületek sportolói maximum 21 éves korig, különös tekintettel az önhibájukon kívül hátrányos helyzetben élőkre. Pályázhatnak az érintett fiatalok közvetlen hozzátartozói, edzői, testnevelői vagy a foglalkoztató sportegyesület hivatalos képviselői.

3./ Az ösztöndíj forrása: a személyi jövedelemadó 1%-ából befolyó összeg, valamint a Kuratórium által évente saját forrásaiból biztosított keretösszeg, összesen évente 1.000.000,- Ft összeghatárig.

4./ Az ösztöndíj mértéke: a támogatás legkisebb összege 50.000,- Ft/év. Legmagasabb 200.000,- Ft/év. Az ösztöndíjra személyenként évente 1 alkalommal lehet pályázni.

5./ A pályázat benyújtása: pályázni a „ Pályázati – űrlapon” folyamatosan lehet, a pályázatot a Közalapítvány részére kell eljuttatni (Pestszentlőrinc-Pestszentimre Közművelődési és Sport Közalapítvány Kuratóriuma, Budapest, XVIII. kerület Üllői u. 400.). A pályázó versenyeredményeit igazoltatni kell a sportoló sportegyesületével és a sportági szakszövetséggel.

6./A pályázat értékelése: a benyújtott pályázatokat a Közalapítvány Kuratóriuma bírálja el évente két alkalommal a május 15-ét és november 15-ét követő ülésén, majd ezt követően egy vagy több részletben folyósítja a támogatást. A döntés eredményéről valamennyi pályázó értesítést kap.

7./ Elszámolás a támogatásról: a pályázaton díjat nyert fiatalok vissza nem térítendő támogatásban részesülnek. A támogatás a sportolással összefüggő kiadásokra használható fel. Az összeg felhasználásáról, valamint a folyósítást követően elért eredményekről szöveges tájékoztatót, beszámolót kell benyújtani.

8./ Egyéb: a pályázati űrlap, kiírásról további információ kapható Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Közművelődési és Sport Közalapítvány
Kuratóriuma

docLetöltés - Pályázati adatlap


2012.

A Pestszentlőrinc–Pestszentimre Önkormányzat Közművelődési és Sport Közalapítvány

Kuratóriuma utánpótláskorú sporttehetségek egyéni, vagy csapat sportágak sportolói részére

„Iharos Sándor sportösztöndíj” néven támogatási formát hozott létre.

(folyamatosan lehet pályázni)

docLetöltés - Pályázat