Aranyérmes a SZAC!

Written by  2011.06.02.
Magabiztos, háromgólos győzelmet aratott a SZAC a Margitsziget ellen. Csapatunk ezzel feljutott a Budapest Bajnokság I/B osztályába, ahol így jövőre két kerületi csapat is érdekelt lesz.

Amire hetek óta vártunk, végre valósággá lett: megnyerte a Budapest Bajnokság II/1. osztályát az 1908 SZAC KSE labdarúgó-csapata.A hétvégi fordulóból előrehozott mérkőzésen a Margitsziget otthonában lépett pályára csapatunk. Felejthető első félidőt követően a második játékrészben nyomasztó SZAC-fölény alakult ki.
A 74. percben góllá is érett a nyomás, Niczmann talált a hazaiak hálójába. Ez minden béklyótól megszabadította a játékosainkat. Néhány perc elteltével előbb Sipos szerzett újabb gólt, majd Zámbori is eredményes volt, így magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott együttesünk.
A siker azt jelenti, hogy az 1908 SZAC KSE jövőre egy osztállyal feljebb, a BLSZ I/B-ben szerepelhet majd. Miután a Pestszentimrei SK is ebben a bajnokságban játszik, jövőre két XVIII. kerületi tagja lesz ennek a csoportnak!

Június 12-én mindenkit várnak ünnepelni

Maráczi János a csapat vezetőedzője kérésünkre a bajnokság rövid értékelésére is vállalkozott: - Összességében megérdemelt a bajnoki címünk, játékosaim egész évben jól teljesítettek. Az elmúlt néhány fordulóban már többször is eldönthettük volna a bajnoki cím sorsát, s bár ez csak mostanra sikerült, elégedett vagyok csapatommal!
Az utolsó fordulóban otthon játszunk a Törökbálint ellen. Ez a meccs június 12-én 14 órakor kezdődik a Nagyszalonta utcában.
A mérkőzést követően tartjuk bajnoki címünk ünneplését is. Mindenkit nagy szeretettel várunk!


Budapest Bajnokság II/1. osztály:

Margitsziget-1908 SZAC KSE 0-3 (0-0)

A SZAC gólszerzői: Niczmann, Sipos, Zámbori.