MPE Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezet

Ünneplő összejövetelek: vasárnap 9.30-tól.

A gyülekezeti iroda hétfőn 14.00-17.00-ig, keddtől péntekig 9.00-16.00-ig tart nyitva.

Lelkészi fogadóóra az istentiszteletek után, illetve előzetes egyeztetés szerint.

A vasárnapi ünneplő összejövetelekre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, fiatalokat, és idősebbeket, hívőket és nem hívőket, nemcsak a gyülekezet tagjait. Isten minden embert szeret, és hív a Vele való kapcsolatra. Ő ma is megérint, és megszólít embereket, miközben Őt ünnepeljük és imádjuk.

Hét közben kisebb körben, családoknál, kötetlenebb formában találkozunk, ahol megosztjuk egymással a gondjainkat, örömeinket, olvassuk, és megbeszéljük Isten Szavának egy-egy üzenetét, és együtt jövünk imádságban Isten elé.

A gyermekeknek a vasárnapi összejövetelek idején tartunk gyermek hittan foglalkozást (3-14 éves korig), ahol korcsoportokban hallhatják, és beszélhetik meg Isten szeretetének Jó hírét.

A 14 évesnél idősebb fiatalokat péntek 18.00-tól várjuk ifjúsági klubunkba, ahol az ő érdeklődési körüknek megfelelő módon beszélgetnek a Jézus Krisztussal élt élet örömeiről és kihívásairól. Az ifiben természetesen helye van a kötetlen beszélgetésnek, a csocsónak, vagy éppen egy film megnézésének is.

Az Istent kereső és a gyülekezettel ismerkedő látogatóink részére Új élet Jézussal beszélgetéseket szervezünk vasárnaponként, ahol abban segítünk, hogy felismerjék Isten célját az életükkel, és Jézus Krisztus által kiteljesedhessen az életük.

Lelkigondozó csoportjaink, és házasságápoló szolgálatunk tréningekkel és személyes segítségnyújtással szolgál azoknak, akik igénylik.

Nyáron különböző táborokban élvezhetjük a közösség áldásait:

- A gyerektáborban, a tini táborban és az ifi táborban a különböző korú fiatalok számos közösségi élménnyel és isteni értékkel gazdagodnak.
- A gyülekezeti konferencia a kapcsolatok ápolása mellett a közös imádatban való örömet és inspirációt nyújtja.
- A gyülekezet nyugdíjas tagjainak évenkénti 3 napos elvonulása testi-lelki felüdüléssel szolgál számukra.

Különleges, falakon kívüli programunk a Havanna-lakótelepen megrendezett Főzőfesztivál és családi nap, koncerttel, tanúságtételekkel, és asztal körüli beszélgetésekkel is „fűszerezve”.

Additional Info

  • Vezető: Paul Henderson
  • A szervezet jogi formája: egyházi jogi személy
  • Az alakulás éve: 1995
  • Adószám: 18290378-1-43
  • Számlaszám: 11718000-20005447 (OTP)
  • Cím: 1181 Budapest, Kondor Béla sétány 18.
  • Telefon: 1/2947217
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.