E-TÉR - Elektronikus Térségi Tervezést Támogató

Írta:  2023.02.10.

 

Tisztelt Lakosok!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII. 15.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: Korm. rendelet) foglaltak alapján a kerület területére megalkotott Kerületi Építési Szabályzat (KÉSZ) módosításával összefüggésben folyamatban lévő eljárásban - a helyi partnerségi eljárásban beérkezett észrevételek alapján - elkészült dokumentáció (továbbiakban: Dokumentáció) véleményezési szakasza elindult.

A véleményezési szakasz a Korm. rendeletben foglaltak alapján az E-TÉR felületen, elektronikus úton kerül lefolytatásra. A részletes szakmai Dokumentáció az E-TÉR felületen érhető el, a Dokumentációval kapcsolatos javaslataikat, észrevételeiket a Korm. rendelet előírásainak megfelelően az E-TÉR felületen tehetik meg a résztvevők 2023. február 20-ig.

Az E-TÉR felült használatával, a regisztrációval és észrevételezéssel kapcsolatban bővebb információt és útmutatást az alábbi linket lehet elérni:

https://www.oeny.hu/oeny/4tr/#/fooldal

Az E-TÉR felültre az alábbi linken keresztül, ügyfélkapus bejelentkezéssel lehet regisztrálni:

https://kau.gov.hu/proxy/saml/authservice?x=ID_b6cfab54-64ff-47b6-a71b-f9db58c5d303

Az eljárással kapcsolatban további információért, segítségért fordulhatnak a Hivatal Főépítészi osztályához (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

 

pdfHatározat-kivonat TFFB

pdfTFFB

KÉSZ módosítás E-TÉR egyeztetésre