"Ültess fát kerületünknek" pályázat

Írta:  2014.09.23.
A pályázat célja: A Helyi Környezetvédelmi Program, és a Zöldfelület Gazdálkodási Koncepció alapján szeretnénk kerületünket, környezetünket szebbé, tisztábbá tenni.
A környezeti nevelés és szemléletformálás az egységes fasorok kialakítása érdekében fontos a közterületek fásítása, figyelembe véve a már meg lévő fákat.

A pályázatban résztvevők köre: A pályázaton részt vehetnek kerületünk lakosai.

Pályázat lebonyolításának módja:
A pályázat benyújtásához adatlap, ügyfélfogadási időben, az Ügyfélszolgálati Irodákban, illetve a Környezetvédelmi Csoport munkatársainál szerezhető be vagy letölthető innen  >>
A pályázóktól a mellékelt adatlap kitöltését kérjük.
A pályázattal kapcsolatban felvilágosítás kérhető a 296-1423-as telefonszámon.

A pályázatokat  2014. október 10-én  12.00. óráig kérjük benyújtani.

Az igénylőnek vállalnia kell, hogy a kiadott facsemetét az igénylésben megjelölt közterületen szakszerűen ápolja. Annak esetleges eltűnéséről, károsodásáról haladéktalanul értesíti a Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási és Műszaki Irodájának Környezetvédelmi Csoportját.
Az akcióban csak lombhullató díszfára lehet pályázni. A kiültetésre kerülő fafajok meghatározásánál figyelembe kell venni az utca szélességét, a meglévő közművezetéket, a telepítésre kerülő fák lombkorona méretét, magasságát.
A fák szakszerű elültetését  az Önkormányzat biztosítja, de  a fák fenntartását az igénylőnek kell biztosítani.
A megadott határidőn túl beadott pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

A pályázatok elbírálásának módja: A pályázatok elbírálását a Vagyongazdálkodási és Műszaki Iroda Környezetvédelmi Csoportja  végzi.
Az egységes fasorok kialakítása érdekében az Önkormányzat fenntartja a jogot, hogy minden utcaszakaszra a benyújtott pályázatok alapján egyetlen fafaj (fasor) telepítését támogatja. A pályázat elbírálásánál előnyben részesítjük a teljes utcaszakaszra illetve lakótelepek esetében a háztömb előtti teljes területre benyújtott pályázatokat.

Bízunk abban, hogy felhívásunkra sok pályázat érkezik!

Budapest, 2014. szeptember 19.
 
dr. Lévai István Zoltán
alpolgármester

Hír naptár

« Július 2013 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Csatlakozz közösségünkhöz