Nyomtatás

Felhívás! - Malév kiállítás

Írta:  2012.09.05.
A XVIII. Kerületi Pedagógiai Intézet és Helytörténeti Gyűjtemény várja mindazok jelentkezését, akik a MALÉV -hoz köthető tárgyi, fotó és dokumentum emlékeikkel hozzájárulnának a megszűnt légitársaság múltjának megőrzéséhez.
A felajánlott anyagot egy későbbi kiállítás keretén belül szeretnénk bemutatni.
Azokról a fotókról-dokumentumokról, melyeket a tulajdonos meg kíván őrizni, digitális másolatokat készítünk, és az eredeti anyagokat visszaszolgáltatjuk.

Mit várunk?
Egyenruhákat, a hozzátartozó kiegészítőkkel (öv, táska, sál, sapka, emblémás poló, stb.), reklámlapokat, plakátokat, utas tájékoztatókat, jelvényeket, utas ellátásban használt emblémás tárgyakat (evőeszköz, szalvéta, pohár, stb.), szuvenír tárgyakat, egyéb relikviákat, filmfelvételeket stb.
E-mailon beküldött írásbeli visszaemlékezéseiket a gyűjtemény erre a célra kialakított honlap felületére tesszük fel.

Jelentkezni a PIHGY-ben (1181 Bp., Kondor Béla sétány 10.), vagy a "Múzeumsarok" kiállítóteremben (1183 Bp., Szent Lőrinc sétány 2. - Kedd-Szombat: 14-18 óra között) a gyűjtemény munkatársainál, előzetes egyeztetéssel személyesen vagy a 297-49-51-es és a 06-70-627-64-77-es telefonszámon, levélben, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.