Elemek szűrése dátum szerint: kedd, 03 február 2015
Február végén indul a Nyugíjasok Akadémiája újabb szemesztere, és most lehet jelentkezni a tanfolyamokra is.
Kategória: Civil
Másfél éve, 2013 nyarán érkezett új plébános a Pestszentimrei Római Katolikus Plébánia élére. Az 1980-ban Budapesten született Lak Gábort mára el- és befogadták a hívek, s az atya is otthon érzi magát Imrén.
Kategória: Önkormányzat
A FŐKERT Nonprofit Zrt. február utolsó hetében megkezdi a fővárosi parkok és fasorok fáinak tél végi lemosó permetezését.
Kategória: Közélet
Erdélyben sok minden változott, mégis az anyaországtól elszakított magyar kisebbség jogaiért ma is küzdeni kell. Erre hívja fel a figyelmet egy pénteki rendezvény a Polgárok Házában.
Kategória: Civil
Elkészült a forgalom lassítását szolgáló úttestkiemelés a Halomi út és a Halomegyházi utca találkozásánál. A munkálatok a Kandó téri iskola környékének közlekedését biztonságosabbá tevő projekt részeként valósultak meg.
Kategória: Önkormányzat
Heti háromra emelte menetrend szerinti járatainak számát a Turkish Cargo. A világ egyik vezető teheráru-szállító légitársasága komoly lehetőségeket lát a magyar piacon, amit jól tükröz a kapacitás-, illetve járatbővítés.
Kategória: Közélet
Hivatalosan is bejelentették az influenzajárványt január második felében. Szebényi Attilával, a szakrendelő orvos-igazgatójával azt vettük sorra, hogyan előzhetjük meg a betegséget, illetve mit tegyünk, ha már elkaptuk.
Kategória: Közélet
2015.02.03.

Futópont

Kategória: Események