Minden részletről tájékoztat a fesztiválhonlap

Írta:  2011.08.28.
Charlie, Deák Bill Gyula és az R-Go is itt lesz, hogy a Bókay-kert közönségét szórakoztassa. A Szeptemberi Kóstoló a családoknak kínál finom ételeket és jó programokat. Minderről a rendezvény sokszínű honlapja tájékoztat.
Az őszi fesztiválszezon különleges eseménye lesz szeptember 10-én és 11-én a Bókay-kertben a Szeptemberi Kóstoló. A kétnapos eseménysorozat középpontjában a másfél évtizedes kerületi tradíció, a mintegy 100 bográcsban folyó pörköltfőző verseny áll, de – ugyancsak a hagyományoknak megfelelően – a finom falatokhoz és jó italokhoz kiváló programok is társulnak.
A szervezők hangsúlyt fektetnek arra, hogy az egész család jól érezze magát a szombat-vasárnapi kavalkádban, ezért rengeteg gyermekprogramot kínálnak. A tiniket és az idősebbeket pedig olyan jól ismert sztárok szórakoztatják, mint az R-Go, Charlie és Deák Bill Gyula.
A szeptember eleji izgalmas gasztronómiai és kulturális eseményről tájékoztat a fesztivál honlapja. A színes, könnyen kezelhető, tartalmas oldal fotókkal, előzetesekkel, informatív panelekkel segíti a programválasztást.

A Szeptemberi Kóstoló honlapja: www.szeptemberikostolo.hu/