Véget ért a diákhét

Írta:  Cs.M. 2015.12.16.

Kihirdették a Kerületi Diákhét rendezvénysorozat eredményeit december 10-én a Kondor Béla Közösségi Házban. Több mint ezer diák versengett a különféle kategóriákban.

Számtalan tanulmányi és sportversenyen vehettek részt a helyi általános és középiskolások a Kerületi Diákhét rendezvénysorozat keretében. A csaknem húszéves múltra visszatekintő programon a diákok minden évben megmutathatják, hogy mennyire tehetségesek, legyen szó irodalmi vetélkedőről, matematika- vagy helyesírási versenyről, fotópályázatról vagy akár labdarúgó- mérkőzésről. A változatos versenyeken a diákok nemcsak sikerélménnyel, elismeréssel és jutalommal gazdagodnak, hanem vannak tanulók, akik a pályaválasztáshoz is ilyenkor kapnak ötletet.

k1
A szervezők elmondták, örömmel látják, hogy még mindig évről évre egyre több diák jelentkezik, és a versenyek Pestszentlőrinctől Pestszentimréig megmozgatják a kerületet. A kategóriák rendszerint a diákok érdeklődése szerint bővülnek, így mindenki találhat magának olyan izgalmas kihívást, amiben összemérné tudását, képességeit a kortársaival.

k2
A díjkiosztó gálán a nyereményeket Kucsák László országgyűlési képviselő és Galgóczy Zoltán alpolgármester adta át. A versenyzők a helyezésüknek megfelelően értékes könyvjutalomban részesültek, ezüst ékszert vagy édességcsomagot, valamint emléklapot kaptak. A gálaest egy-egy eredményének kihirdetése közben a Ki mit tud? győztes produkcióiból láthattunk ízelítőt.

k3