Győzelem a Komló ellen

Írta:  Róth Ferenc 2016.02.15.

A PLER háromgólos sikerrel (23-20) vette a Komló elleni akadályt.

A tavaszi bajnoki folytatás első fordulójában balszerencsés, egygólos vereséget (30-29) szenvedett a PLER-Budapest csapata, amit azonban a pénteki folytatásban kijavított és háromgólos sikerrel (23-20) vette a Komló elleni akadályt, továbbra is tapadva az ellenlábasokra.

pler1
Leírható, hogy a mérkőzés ugyanazt a képet mutatta, mint szinte valamennyi találkozója a lőrinci csapatnak. Hutvágner István gárdája megint idegeket „romboló” hatvan perc után tartotta itthon a két fontos bajnoki pontot.
Az első félidőben fej-fej mellett haladt a két csapat, ami azt jelentette, hogy három gólnál nagyobb különbség (az is csak kétszer) nem volt kettejük között. Inkább az egygólos volt a jellemző, meg az, hogy döntetlenre álltak. Ennek a jegyében aztán a félidőre is szoros eredménnyel (13-12) mentek a felek.

pler2
A második részben sem tudtak elszakadni egymástól. Olyannyira nem hogy nem sokkal a vége előtt, 20-20 volt az állás. Szoros, mint nem egyszer a szezonban a PLER-mérkőzései során. A „végjáték vége” ezúttal a lőrincieké volt, s Hutvágner István fiai háromgólos, 23-20-as győzelem után köszönhették meg a közönség bíztatását.
A folytatás sem lesz könnyű, mert szombaton 18 órától a Zsiga Gyula edzette Vác ellen lép pályára a PLER – idegenben.
PLER-Budapest-Komló 23-20 (13-12).