„Szebb, virágosabb kerületünkért” pályázat

Írta:  bp18.hu 2016.03.17.

Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata „Szebb, virágosabb kerületünkért” címmel kertépítő versenyt hirdet a kerület lakói és intézményei részére.

Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata „Szebb, virágosabb kerületünkért” címmel kertépítő versenyt hirdet a kerület lakói és intézményei részére.

Pályázati kategóriák:
1. A legszebb virágos lakótelepi előkert kialakítása, tisztasága
2. Családi házak előtti közterület tisztasága – kerti virágok kiültetése
3. Lakótelepi erkélyek, ablakok virággal való díszítése
4. Legszebb, legvirágosabb utcaszakasz kialakítása
5. Intézményudvarok virágosítása

A pályázatokat a kerületi civil szervezetek, valamint az önkormányzat műszaki, építéshatósági és környezetvédelmi irodájának környezetvédelmi csoportja bírálja el.

Egy pályázó csak egy kategóriában pályázhat. A pályázatokat kategóriánként értékelik.

A pályázat beadásának határideje: 2016. május 6. 12.00 óra

A pályázatot egy példányban kell benyújtani a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálati irodáiban. A megadott határidőn túl beérkező pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

További információ kérhető a környezetvédelmi csoport munkatársaitól a 296-1300 telefonszámon vagy személyesen ügyfélfogadási időben.

Adatlap-kitöltési információk:
Az 1. kategóriában egy lépcsőház csak egy pályázatot adhat be, amennyiben egy lépcsőházból több pályázat érkezik, azt egy pályázatnak tekintjük.
A kisebb (családi ház jellegű) társasházak a 2. kategóriában nyújthatnak be pályázatot.
Minden kategóriában vázlatrajzot kell mellékelni, valamint kérjük bemutatni a pályázó által végzett egyéb környezetvédelmi tevékenységet is. Ezek hiányában, valamint hiányosan kitöltött adatlap esetén a pályázatot nem áll módunkban elfogadni.
A pályázati helyszíneket a bírálóbizottság folyamatosan értékeli. A díjazás várhatóan 2016 őszén lesz.
A pályázókat levélben értesítjük arról, hogy az egynyári virágokat mikor és hol vehetik át. Az egynyári virágosztásra csak azok jelentkezését várjuk, akik a polgármesteri hivatal által megadott időpontban a növények elszállításáról gondoskodni tudnak. A növények kiszállítására és megőrzésére nincs lehetőségünk.
A környezet szépítése érdekében végzett munkát ezúton is köszönjük.

Dömötör István
alpolgármester