Jótékonysági koncertet adtak a vörösmartysok

Írta:  sajtóközlemény 2016.03.25.

A Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára adtak jótékonysági hangversenyt a Vörösmarty iskola diákjai Csepelen.

A Budapest XVIII. Kerületi Vörösmarty Mihály Ének-zenei Nyelvi Általános Iskola és Gimnázium három végzős diákja, az etika érettségi lehetőségeivel élve, a Valóra vált álmok című projekttéma keretében jótékonysági koncertet szervezett 2016.03.19-én a csepeli Farsang Árpád Zeneiskolában. Burány Melinda, Köves Anna és Marton Krisztina teljesen önállóan, érettségükről tanúságot téve szervezték meg és bonyolították le a színvonalas eseményt. A helyszínt, a koncert népszerűsítését maguk szervezték és a fellépőket is ők kérték fel. A fellépők között volt iskolánk hangképzés tanára Dévényi Cecília, operaénekesnő, Iványi Márta ének-zene tanár és Gyombolai Bálint az iskola leánykarának vezetője, valamint a fellépőket zongorán kísérte Reitmann Erika. Iskolánk tanárai hivatástudatukról tettek tanúbizonyságot, szabadidejüket rászánva a próbákra és a magas-színvonalú előadásra. További fellépők voltak: Mocsári Károly zongoraművész, Kis-Vén Annamária fagott-művész és Köves Kata, ifjú tehetség. Mindannyian önként, a lányok iránti szeretetből vállalták a fellépést.

bojte1
A szombat délután nagyon barátságos hangulatban telt, a szervezők mindenre figyelve készítették elő az eseményt. Színvonalas felvezető-szövegekkel kötötték össze a különböző darabokat, a fellépőket megajándékozták és a közönségről is gondoskodtak több tálca süteménnyel.
A jótékonysági koncert árát Böjte Csaba árváinak ajánlották fel. Korábban, a szervezés időszakában vették fel a kapcsolatot a Dévai Szent Ferenc Alapítvánnyal, ahol nagy örömmel és köszönettel fogadták a felajánlást.

bojte2