A főépítész közleménye

Írta:  sajtóközlemény 2016.04.22.

Pestszentlőrinc-Pestszentimre Városrendezési és Építési Szabályzatának felülvizsgálata.

Tisztelt Lakosok!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az állami főépítészi hatáskörben eljáró Budapest Főváros Kormányhivatalának kérése alapján, a jogszabályi harmonizáció érdekében, felül kell vizsgálni a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Városrendezési és Építési Szabályzatáról szóló 60/2006. (IX. 12.) önkormányzati rendeletet, különös tekintettel a Fővárosi Szabályozási Kerettervvel és a budapesti városrendezési és építési szabályzatról szóló fővárosi közgyűlési rendelettel való összhang fenntartása érdekében.
A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI. 8.) Kormányrendelet 37.§-ában foglaltaknak megfelelően a módosítással összefüggésben partnerségi egyeztetést folytatunk le.
A módosítással kapcsolatban a lakosság is véleményt nyilváníthat. A véleményezési dokumentum a www.bp18.hu oldal Hirdetményei között, valamint az önkormányzat főépítészi csoportjának oldalán, a http://www.bp18.hu/foepiteszi_munkacsoport címen érhető el.
Kérjük – a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 4/2014. (III. 14.) önkormányzati rendelet 3. §-a alapján –, fogalmazzák meg a módosítással kapcsolatos véleményüket és észrevételeiket, és azokat juttassák el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
A vélemények és észrevételek megküldésének határideje 2016. május 27.

Jankovits Vera főépítész