Fitt lesz, ha elmegy

Írta:  Róth Ferenc 2016.04.24.

Minden a sportról és az egészségről szól a Sportkastélyban.

A Városgazda Utánpótlás Akadémia április 30-án, szombaton rendezi meg a Pestszentimrei Sportkastélyban a FittAkadémia elnevezésű sportnapot. A sokaknak szóló egész napos program kellemes kikapcsolódást nyújthat. Megtalálható lesz ott minden, ami egészség, és mindenki, aki az egészséges életmód követője.

fitt

A Városgazda Utánpótlás Akadémia szabadidő-szakosztálya az érdeklődők igényeinek figyelembevételével állította össze a nap programját, egyúttal úgy, hogy a 9 órakor kezdődő rendezvény baráti, családias jellegű legyen.

Mindenki mozogjon!

A rendezők legfontosabb célja az, hogy minden korosztály, a családok minden egyes tagja kellemes és hasznos elfoglaltságot találjon. A színpadi műsort is ennek szellemében állították össze, mert lényeges, hogy a kicsiktől a nagyokig, a férfiaktól a nőkig, a fiataloktól az idősebbekig mindenkit megmozgassanak.
Tehát, aki aktívan szeretne részt venni a FittAkadémián, az vigyen magával váltóruhát, mert a bemutatók mellett edzések is lesznek. Aki csupán nézelődni akar, mozogni nem, azt is izgalmas programokkal várják – nem is akárkikkel.

Miló Viktóriától...

Több híresség is elfogadta a meghívást az eseményre. Ott lesz Miló Viktória, a tizenegyszeres all-style karate és kétszeres kung-fu világbajnok, kétszeres kick-box karate Európa-bajnok, aki 2003-ban profi ökölvívó világbajnoki címet is szerzett légsúlyban, amit négyszer megvédett. Viktória, aki aerobikoktató, személyi edző és életmód-tanácsadó, 11 órától tart tréninget.

...Katus Attiláig

Meghívást kapott Béres Alexandra is. A kétszeres fitnesz magyar és Európa-bajnok, fitneszvilágbajnok, a Gilda Max hálózat szakmai igazgatója, a súlykontrollprogram vezetője, aerobik-step mesteredző 15 órától alakformáló tornát tart. Szentgyörgyi Rómeó a magyar aerobikválogatott tagjaként hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok. Tíz órakor kezdődő Jó reggelt! aerobikja bizonyára megalapozza a nap hangulatát.

Mindenkinek minden

 

A bemutatók és edzések mellett a hölgyek szépségsarokban tölthetik el szabad perceiket, a kicsiket játszósarok várja. Mivel április 30-án minden az egészségről szól, a látogatók állapotfelmérésen és egészségügyi szűréseken is részt vehetnek. Lesz FittBüfé is, mert ki ne éhezne meg a sportolástól...


Katus Attila 14 órától „best body” edzést tart. Ő Rómeóhoz hasonlóan a Pécsi Sasok aerobikformáció egykori tagja, ma személyi edző, aerobikoktató, életmódszakértő és jógaoktató.
A teljes árú jegy a helyszínen 1800 forint, 14 éves korig (kísérővel) ingyenes a belépés.