Korábban nyit a Béke téri posta

Írta:  2012.09.23.
Sokaknak okoz gondot, hogy munkába induláskor még többnyire zárva vannak a postahivatalok. Jó hír számukra, hogy Ughy Attila polgármester közbenjárására október 1-jétől 7.30-kor nyit a Béke téri posta.
Akiknek eddig 20-30 percen múlt, hogy munkába indulás előtt elintézzék a postai ügyeiket, nagy segítséget jelenthet, hogy 8 óra helyett korábban nyit a Béke téri fiók.
– Németh Emillel, a posta üzemeltetési vezérigazgató-helyettesével több kerületi fejlesztés lehetőségéről egyeztettem, s ennek egyik eleme volt, hogy lakossági igény alapján előbb nyisson a Béke téri posta – beszélt a változás okairól Ughy Attila. – A kerület külső részén élőknek ez a fél óra is nagy segítség lehet, hiszen miután a gyerekeket elvitték az óvodába vagy az iskolába, munkába menet még beugorhatnak a postára elintézni a legsürgősebb ügyeket.
Miként a Magyar Posta Zrt. sajtószóvivőjétől, Apáti-Tóth Katától megtudtuk, a cég igyekszik rugalmasan alkalmazkodni a lakossági igényekhez. Mivel ezt a kérést munkaszervezéssel lehetett teljesíteni, gyors megoldás születhetett.