Jutalom az egészségügyi dolgozóknak

Írta:  Puskás Attila 2016.05.31.

Az önkormányzat, anyagi lehetőségeihez mérten, évről-évre igyekszik különböző jutalmazással is elismerni az egészségügyi dolgozók munkáját. Ez idén sem történik másképp.

Az önkormányzat, anyagi lehetőségeihez mérten, évről-évre igyekszik különböző jutalmazással is elismerni az egészségügyi dolgozók munkáját. Ez idén sem történik másképp. Ughy Attila polgármester és Dömötör István alpolgármester május 30-án egy ilyen jutalmazás apropóján látogatott el a Zsebők Zoltán Szakrendelőbe, ugyanis a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. munkatársai vásárlási utalványokat kaptak az önkormányzattól.

VAA 6986 copy
- Egy rendelőbe egészségesen érkezni öröm, de öröm az is, hogy ismét egy olyan évben vagyunk, amikor az önkormányzat költségvetése lehetővé teszi, hogy az intézmény dolgozói cafeterián kívüli juttatásban részesülhetnek. Egy évben egyszer ez a jutalom utalvány formájában adható. Ez az önkormányzatnak is kedvezőbb, mert így nagyobb összeget tudunk adni – mondta el a megjelenteknek Ughy Attila. – Ugyanakkor remélem, hogy nem utoljára találkoztunk jutalmazás kapcsán, és legközelebb már a bankszámlákon megjelenő pénzösszegben jelenik meg a plusz juttatás.

VAA 6997 copy
Dömötör István is megköszönte a szakrendelőben dolgozók áldozatos tevékenységét, és kiemelte, hogy a XVIII. kerületi járóbeteg-ellátás híre annyira elterjedt, hogy már a szomszédos településekről is rendszeresen érkeznek betegek.
- Eljönnek, mert tudják, hogy itt megfelelő, magas szintű ellátásban részesülnek – fogalmazott az alpolgármester.
Az egészségügyi szolgáltató ügyvezető igazgatója, dr. Szebényi Attila hozzátette, hogy az önkormányzattól idén érkező, minden eddiginél magasabb összegű támogatás biztosítja, hogy továbbra is az átlagosnál jobb körülmények között tudnak dolgozni.