Áll a sátor, rajtol az Eb, hajrá, magyarok!

Írta:  Róth Ferenc 2016.06.13.

Együtt szurkolhatunk a magyar válogatottnak a régi Piactéren felállított szurkolói sátorban.

A korábbi nagy FIFA- és UEFA-rendezvényekhez (világ- és Európa-bajnokság) hasonlóan az idén is várja az érdeklődőket a régi Piactéren felállított szurkolói sátor, amely egy hónapon át „ad otthont” azoknak, akik a hatalmas, 500 négyzetméteres sátorban szeretnék végignézni a franciaországi kontinensbajnokság összecsapásait.

eb1
A sorrendben tizedik Eb azért is lesz izgalmas és remélhetőleg sikeres a számunkra, mert a magyar válogatott 44 év után szerepel ismét e rangos tornán.
A labdarúgás barátainak érdemes lesz a sátrat választani a szurkoláshoz, mert a sportághoz értő szakemberek, egykori válogatott futballisták értékelik majd a látottakat, akár lesz éppen magyar mérkőzés az adott napon, akár nem.

A csoportmeccseink


Június 14., 18 óra, Bordeaux
Magyarország-Ausztria


Június 18., 18 óra, Marseille
Magyarország-Izland


Június 22., 18 óra, Lyon
Magyarország-Portugália

 

Aki járt már ott, aki szurkolt már ott, az tudja: sajátos hangulata van (lesz) valamennyi mérkőzésnek, mert egyrészt nem a megszokott környezetben élvezhetik a szurkolók a találkozókat, arról nem beszélve, hogy ott leszünk mi, magyarok is. Az összkomfort garantált, mert az eddigieknél nagyobb, 500 négyzetméteres sátor lesz a fejünk fölött és a LED-fal mellett, TV készüléken is lesz lehetőség a meccsek megtekintésére.

eb2
Egy-egy Eb, vagy vb elmaradhatatlan „vendége” a sör és az üdítő. Nos, ezekből is lesz bőséggel.
A szakkommentátorok között olyan egykori kiváló futballistákra lehet számítani, mint például Kiss László, Komjáti András vagy éppen Pisont István, de elképzelhető, hogy Détári Lajos és a zenész-labdarúgóedző, Hevesi Tamás is vendég lesz az Eb-sátorban.
Lesz góltotó is, a vendégek által aláírt labdáért, a döntő napján pedig egy olyan labdát sorsolnak ki a szervezők, amelyet az összes, az Eb-sátorban járt labdarúgóvendég aláír majd.
Érdemes lesz tehát „piacolni” az Európa-bajnokság hetei során, mert közösen másként zúg a Ria, ria, Hungária!
FONTOS!
A sátrat az adott mérkőzés kezdete előtt egy órával nyitják meg.

eb3