Pályázati felhívás

Írta:  sajtóközlemény 2017.03.02.

Pályázati lehetőség nyári életmódtábor szervezésére.

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata Képviselő-testületének Népjóléti Bizottsága 23/2017. (II. 20.) számú NB határozatával pályázatot hirdet nyári életmódtábor szervezésére.
A pályázat célja: a kerületben élő, illetve tanuló 5–14 éves gyermekek egészségmegőrzését, egészségfejlesztését és betegségmegelőzését célzó tevékenységnek, a test és a szellem fejlődéséhez szükséges táplálkozás-, tisztálkodás-, mozgáskultúra életmódmintáinak a bemutatása, átadása, személyre szóló fejlesztése, különös tekintettel a túlsúlyos, az anyagcsere-, légúti-asztmás vagy egyéb betegségekben szenvedő gyermekekre.
A pályázaton a 2011. évi CLXXV. törvény hatálya alá tartozó, a XVIII. kerületben tevékenykedő civil szervezetek vehetnek részt.

A részletes pályázati felhívás és a pályázati űrlapok Nyári életmód tábor cím alatt letölthetők az önkormányzat honlapjáról: www.bp18.hu.

Információ kérhető a 296-1300/1333 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. március 31. (péntek) 12 óra
Az elbírálás határideje: 2017. május 22.

A pályázat eredményéről, az elnyert támogatási összegről az érintettek írásos értesítést kapnak.