Színvonalas volt az Eötvös-gála

Írta:  P.A. 2017.04.12.

Kilencedik alkalommal rendezte meg éves gálaműsorát az Eötvös Loránd Általános Iskola.

A Rózsa Művelődési Házban április 7-én az alsó és a felső tagozatosok két előadással örvendeztették meg szüleiket, tanáraikat és diáktársaikat. A rendezvényt Galgóczy Zoltán alpolgármester nyitotta meg, aki rövid köszöntőjében elmondta, hogy mindig örömmel vesz részt egy-egy XVIII. kerületi oktatási intézmény hasonló rendezvényén, mert az önkormányzatot büszkeséggel tölti el, hogy milyen sok tehetséges gyermek tanul ezekben az iskolákban.

VAA 9115 copy
- Nagyon fontos, hogy a tehetségek ki tudjanak bontakozni, és erre az egyik legjobb lehetőség egy-egy ilyen gála, amelyen az iskola évről-évre meg tudja mutatni önmagát. Remélem, hogy a kilencedik alkalmat még számos további követi – mondta az alpolgármester.
A gálaműsor az iskola énekkarának tavaszi népdalcsokrával kezdődött, majd sorra következtek a versek – nem csak magyarul, hanem angol nyelven is – és a zenés, táncos produkciók. Az intézmény évek óta szoros kapcsolatot ápol a Dohnányi Ernő Zeneiskolával, így az sem volt meglepő, hogy a fellépő diákok milyen magabiztosan játszottak a zongorán vagy egyéb más hangszeren.