Új köntösben a Lakatos Gyógyszertár

Írta:  Puskás Attila 2017.05.15.

A BENU gyógyszertárak rendszerében, franchise-partnerként működik tovább a Lakatos út 11. szám alatt működő gyógyszertár.

Az új belső kialakítás segítségével a vásárlók a sor feltartása nélkül válogathatnak a termékek közül. A szabadpolcos elrendezés lehetővé teszi, hogy a betérők megnézzék, kézbe vegyék a gyógyhatású készítményeket, táplálék-kiegészítőket, szépség- és bőrápolási cikkeket, illetve számos más, nem vényköteles gyógyászati terméket.

VAA 7828 copy
- Az országban már több mint 250 gyógyszertárunk található. Tavaly 15 millió vásárló tért be ezekbe, akik több mint 20 millió receptet váltottak ki, és összesen 56 millió doboz gyógyszert, illetve egyéb készítményt vásároltak – mondta a gyógyszertár hivatalos újranyitása alkalmából Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja.

VAA 7834 copy
A Lakatos Gyógyszertár 10 évvel ezelőtt nyílt meg. Szerencsés Lászlóné, a gyógyszertár vezetője szerint az elmúlt évtizedben jelentős szerepet töltöttek be a Lakatos-lakótelep betegellátásában.
- A feladatunk a betegek szolgálata. A munkánk eredményességét a vásárlók évről évre növekvő száma is mutatja. Kitűnő a kapcsolatunk a háziorvosokkal is, ami a minőségi betegellátást segíti. Bízom benne, hogy az új partnerséggel együtt a korábbi értékeinket megőrizve még többet tudunk nyújtani vásárlóinknak.