Angolul tanulni jó!

Írta:  P.A. 2017.10.09.

A Rózsában tartott bizonyítványosztót a Helen Doron nyelviskola.

Hatvanhárom gyerek vehette át a különböző szintű nyelvvizsga bizonyítványát a XVIII. kerületi Helen Doron Nyelviskola október 7-i ünnepségén a Rózsa Művelődési Házban. A pestszentlőrinc-pestszentimrei önkormányzat nevében Dámsa József képviselő köszöntötte a kisdiákokat.

Helen Doron bizonyítványosztás


- Rendkívül fontos nyelvet tanulnak a gyerekek, hiszen az angolt szinte a világ minden pontján beszélik, megértik – mondta Dámsa József. – Az én fiatalkoromban a nyelvtanulás nem volt evidencia, mára viszont kinyílt a világ a gyerekek előtt, és az internet és a nyelvtudás segítségével, akár a Föld túlsó oldalán is találhatnak barátokat. Csak buzdítani tudom őket, hogy tanulják tovább és gyakorolják az angol nyelvet, mert a nyelvtudás kincset ér.

IMG 2985


A Helen Doron Magyarország szakmai vezetője, Mészáros Szilvia az ünnepségen elmondta, hogy a tanulási módszer névadója, kitalálója a mai napig maga írja az oktató anyagokat, dalszövegeket, és igyekszik az angol nyelven kívül másra is – például a környezet- és állatvédelemre – felhívni a gyerekek figyelmét.
Az angol nyelvész, Helen Doron tanítási módszerét a világ 35 országában alkalmazzák, és összesen több mint 200 ezer gyerek tanul így angolul.
Frenkel Gergely, a Helen Doron Magyarország stratégiai vezetője kiemelte, hogy a nyelviskola hálózat XVIII. kerületi partnerénél a 2008-as indulás óta négyszeresére nőtt a diákok létszáma. Jelenleg mintegy 400 gyerek tanul a kerületben ezzel a módszerrel.