Úszótanfolyamokat indít a Városgazda

Írta:  2014.01.19.
Úszásoktatást szervez óvodás és általános iskolás gyermekek, illetve tizenévesek és felnőttek számára a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt.
Úszásoktatást szervez óvodás és általános iskolás gyermekek, illetve tizenévesek és felnőttek számára a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. A tanfolyamok február 3-án indulnak, és az első félévben folyamatosan lehet csatlakozni. A foglalkozásokon szakképzett oktatók várják az úszni vágyókat.

– A rendelkezésre álló erőforrások hatékonyabb kihasználásáért kezdtünk úszásoktatást szervezni. Talán sokan nem tudják, hogy társaságunk üzemelteti kerületünk három uszodáját, és hogy munkatársaink között kiváló úszásoktatók is vannak. Fontosnak tartottuk továbbá, hogy a kerületi sport előtérbe helyezéséhez mi is hozzájáruljunk, támogassuk azt, ami egyben önkormányzati törekvés is – mondta Vargáné Gedei Anikó, a Városgazda Zrt. ügyfélszolgálati osztályvezetője.
A csoportos oktatás a Kastélydombi és a Park uszodában lesz. Az egyéni foglalkozásoknak ezeken kívül a Vilmos Endre Sportcentrum uszodája is helyet ad.
– A csoportos oktatásra ötéves kortól várjuk az óvodásokat és az általános iskolás tanulókat, az egyéni úszásoktatásra pedig bármely korosztály tagjai jelentkezhetnek. Egyúttal bátorítjuk azon felnőtteket is a csatlakozásra, akik esetleg nem tudnak még úszni, vagy szeretnének további úszásnemeket elsajátítani, hiszen ezen oktatás keretében alkalmazkodni tudunk az egyéni igényekhez, időbeosztáshoz.
A csoportos oktatás részvételi díja heti 2 vagy 3 alkalom esetén fejenként 9000 forint havonta. Az egyéni foglalkozás már óránként 2500 forinttól igénybe vehető.

A tanfolyamokra beiratkozni az uszodák jegypénztárában vagy a www.varosgazda18.hu honlapon lehet a jelentkezési lap kitöltésével. A heti időpontokról és az egyéb tudnivalókról, lehetőségekről ugyancsak a honlapon, illetve a sportszervezőknél, a 06-30-578-7512-es és a 06-30-935-7014-es telefonszámon lehet tájékozódni. Az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levélcímre ugyancsak várják a szervezők az oktatással kapcsolatos kérdéseket.