Szilveszter? Jöhet!

Írta:  K.Gy. 2017.12.31.

 

Ez volt a nyolcadik alkalom, hogy a pestszentimreiek közösen ünnepelhették szilveszter előestéjét a Sportkastély előtt.

A Chameleon zenekar most már egészen biztosan megérdemelne egy nyilvános gratulációt: helytállásáért. Legyen akármilyen is az idő, ők lelkesen, és a tőlük megszokott profizmussal szórakoztatják a közönséget minden december 30-án, az Együtt Pestszentimréért Egyesület (EPE) által szervezett előszilveszteri utcabálon a Sportkastély előtt. Igaz, idén kevésbé tette őket próbára a hideg vagy a szél.

bal1


– Most nincs olyan idő, mint amikor azt szoktam mondani, hogy aki nem táncol, az biztosan odafagy az aszfalthoz – mondta idei megnyitó szavaiban Újvári Miklósné, az egyesület elnöke. De azért mozgásra biztatta a bálozókat. – A hangulat azonban már most remek, ezért azt mondom, este tizenegyig mindenki a táncosabbik lábát vegye elő.

bal2


Az imreieket nem is kellett sokat noszogatni. Érdekes módon a tavalyi évben a megnyitó után inkább a középgeneráció és az idősebbek kezdtek táncba, az idei kezdésre elsősorban családok jöttek sok-sok gyerekkel, akik már a hangolás pillanataiban is örömmel mozogtak a színpad előtt. Nem sokkal ezután – ahogyan fotóink is bizonyítják – már a nagyobbak is lelkesen bekapcsolódtak.
Az EPE nyolcadik alkalommal szervezte meg idén az előszilveszteri bált.

bal3