Első Tavaszköszöntő Hétvége

Írta:  Városkép 2018.02.23.

Március 17-én, szombaton a Kossuth téren a tavasz harsány színei és hangjai dominálnak majd.

Az évszakok közül egyértelműen a tavasz hozza el életünkbe a legtöbb reményteli érzést, a friss levegőt, a szikrázó napütést. 

9. 3. JÓ Charlie VAA 4007 copy

Ilyenkor Pestszentlőrinc-Pestszentimre élete is színesebb lesz, magunk mögött hagyjuk a hideget, a szürkeséget. A tél elűzését zenével, kultúrával és hamisítatlan helyi forgataggal ünnepli a kerületünk: bemutatjuk az I. Tavaszköszöntő Hétvégét.
Március 17-én, szombaton a Kossuth téren a tavasz harsány színei és hangjai dominálnak majd. A nagyszínpadon a magyar könnyűzene kiválósága, a Liszt Ferenc-díjas Charlie, azaz Horváth Károly ad nagyzenekaros élő koncertet, aki a 2017-es évet telt házas Aréna- bulival búcsúztatta, tízezer emberrel ünnepelve életének eddigi 70 esztendejét.
„Örömmel és várakozással készülünk zenésztársaimmal erre a tavaszi koncertre. Nagyon szeretem a tavaszt, ilyenkor egy kicsit több a remény, több a jókedv és az energia” – mondja az egykori Generál és a legendás Tátrai Band énekese.
Vasárnap, március 18-án pedig a családoké és a beszélgetni, találkozni vágyó kerületieké lesz a Kossuth tér, csipetnyi hétzáró bulival. A gyerekeket és a családokat Balássy Betti és Varga Feri fogja szórakoztatni, majd a Tavaszköszöntő Hétvégét frappáns rímek és feszes ritmusok zárják Sub Bass Monsterrel, aki eldalolja minden kedves szórakozni vágyó embernek, hogy nem csak a négy ütem, hanem a négy évszak is érdekes tud lenni, s közülük is a legszebb a tavasz.