Bízza a házi bekötést a városüzemeltető cégre

Írta:  2014.05.16.
A kerületben is teljes erőbedobással zajló fővárosi csatornaépítési projekt az ingatlantulajdonosokra is feladatot ró, ehhez nyújt teljes körű segítséget a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt.
A kerületben is teljes erőbedobással zajló fővárosi csatornaépítési projekt az ingatlantulajdonosokra is feladatot ró, mivel a házi csatornabekötést nekik kell kiépíttetniük. A rákötés megtervezése és kivitelezése egy szigorú előírásokhoz és engedélyekhez kötött többlépcsős folyamat. Ehhez nyújt teljes körű segítséget a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt.

A városüzemeltető cég lehetőséget ad az érintett kerületi lakosoknak arra, hogy garanciával rendeljék meg a házi rákötéssel kapcsolatos tervezői és kivitelezői szolgáltatásokat. A bekötéssel kapcsolatos teendők megkezdésének feltétele az, hogy a csatorna tisztítónyílása kész legyen.

Személyes ügyintézés

A tervezés megrendelését követően a tervező személyesen veszi fel a kapcsolatot a megrendelővel, és intézi a szükséges dokumentumok beszerzését, az egyeztetéseket és a bejárásokat is. A szolgáltatás tartalmazza a felmérést, a tulajdoni lap, a hivatalos térképmásolat beszerzését, a rákötési terv elkészítését, a közműegyeztetéseket, a Fővárosi Csatornázási Műveknél a hivatalos ügyintézést és a létesítési engedély beszerzését. A szolgáltatást személyesen lehet megrendelni a Városgazda Baross utcai ügyfélszolgálatán.
Az engedélyes tervek elkészítése teljes körű ügyintézéssel 22 ezer forint + áfa, azaz bruttó 27 940 forint. A kivitelezés árajánlatának elkészítése díjmentes.

Biztos a garancia

Szerződéskötés után a kivitelezés tartalmazza a csatorna nyomvonalán a munkaárok kiásását, a cső fektetését a megfelelő lejtésviszonyok kialakításával, az anyagköltséget, az ingatlannak a meglévő rendszerről való leválasztását, a rákötést a telekhatári tisztítónyílásra, a munkaárok visszatemetését, a föld tömörítését és igény szerint a munkaterület helyreállítását.

Akciós ár augusztus végéig

A Városgazda 10 százalék kedvezményt ad a kivitelezés alapárából azoknak, akik augusztus 31-ig 30 ezer forint előleg befizetésével a tervezést és a kivitelezést is megrendelik. Ez esetben folyóméterenként átlagosan 6500 forint + áfa, vagyis bruttó 8255 forintos árral lehet számolni (ha nem merülnek fel komolyabb bontási költségek vagy egyéb extrém költségnövelő tényezők).
– Egy értékesítő kollégánk járja a háztartásokat, tőle is lehet felvilágosítást kérni a Városgazda nyújtotta lehetőségekről. Ez a kolléga igazolvánnyal rendelkezik, amelyet köteles felmutatni, így az ingatlantulajdonosoknak nem kell félniük attól, hogy csaló próbálkozik náluk – tájékoztatott Vargáné Gedei Anikó.
A csatorna akciós házi bekötéséről teljes körű tájékoztatás kapható a Városgazda ügyfélszolgálatán (1181 Budapest, Baross utca 7.), a 06-30-549-6922-es telefonszámon, valamint az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levélcímen.
 

A szolgáltatás alapára folyóméterenként 7200 forint + áfa (bruttó 9145 forint), amit az esetleges extrém bontási és helyreállítási munkák költségei növelhetnek.
– Úgy gondoljuk, hogy a tervezés és a kivitelezés ára is versenyképes. Lehet, hogy akad olcsóbb ajánlat is a piacon, de a Városgazdánál a garancia biztosan érvényesíthető – mondta Vargáné Gedei Anikó, a városüzemeltető cég ügyfélszolgálati osztályvezetője. – Az ügyfelekkel szerződést kötünk, mindenről számlát adunk, és minden folyamatot dokumentálunk, tehát panasz esetén bármi visszakereshető.