Elismerést kaptak a polgárőrök

Írta:  2014.06.26.
A kerületben működő három polgárőr csoport 12 munkatársa kapott elismerést a Közalapítvány a XVIII. kerület Közbiztonságáért kuratóriumától.
A kerületben működő három polgárőr csoport 12 munkatársa kapott elismerést a „Közalapítvány a XVIII. kerület Közbiztonságáért” kuratóriumától. Az okleveleket és a jutalmakat Lévai István Zoltán alpolgármester, a kuratórium alelnöke adta át június 25-én.
Az alpolgármester rövid bevezetőjében az önkormányzat nevében megköszönte a polgárőrök közösségért végzett munkáját.

- Úgy gondolom, hogy a kerületben élők nevében is csak a legnagyobb elismeréssel beszélhetünk a polgárőrök munkájáról, akik a szabadidejüket feláldozva, esténként, éjjel vagy a hétvégeken és az ünnepnapokon nem a családjukkal töltik az időt, hanem a kerület közbiztonságáért dolgoznak – mondta Lévai István Zoltán, aki külön kiemelte a polgárőr csoportokban dolgozó, és igazán férfias munkát végző hölgyek teljesítményét.
A Közalapítvány a XVIII. kerület Közbiztonságáért kuratóriuma a polgárőr csoportok vezetőinek ajánlása alapján elismerésben részesítette az Erzsébet-telepi Polgárőrcsoportból Temesfői Lászlót, Szabó Gyulát, Rózsahegyi Imrét és Fekete Jánosné Bene Katalint, az Imrei Polgárőrcsoportból Böszörményi Jánost, Burján Vivient, Kürti Istvánt, és Nikodém Szandrát, a Lőrinc Kertváros Polgárőrcsoportból pedig Székely Lászlót, Révész Zoltánt, Felvinczi Károlyt és Horváth Dánielt.