Új tornaszoba a Vándor oviban

Írta:  P.A. 2018.12.06.

Rugalmas sportpadló, nagyméretű gardrób-szekrényfal és színes falburkolat jelenti az újdonságot a pestszentlőrinci Vándor Óvoda modernizált tornaszobájában.

Rugalmas sportpadló, nagyméretű gardrób-szekrényfal és színes falburkolat jelenti az újdonságot a pestszentlőrinci Vándor Óvoda modernizált tornaszobájában. Az helyiség december 5-i átadó ünnepségén egy verses, táncos kis műsor erejéig az óvoda lakói már birtokba is vették a megszépült tornaszobát.

vandor1

vandor2

vandor3

Szabó Viola Emília óvodavezető elmondta, hogy ugyancsak az önkormányzatnak köszönhetően a tornaszoba felújításán kívül sikerült megoldani az épület emeleti szintjére a telefon és az internethálózat bevezetését, és az óvoda három laptopot is tudott vásárolni, ami megkönnyíti az óvónők munkáját.

Az óvoda és az önkormányzat jó kapcsolatát a termet a XVIII. kerület nevében átadó Galgóczy Zoltán alpolgármester is kiemelte.

- A kerületi óvodák vezetői folyamatosan bombázzák ötleteikkel az önkormányzatot, mi pedig igyekszünk megfelelni az igényeknek. A tornaszobák felújítása is ezen igények közé tartozott, és folyamatosan zajlanak az ilyen irányú fejlesztések. A Szivárvány óvodában is átadtuk már a felújított tornaszobát, készül a Cseperedő óvoda és reményeink szerint jövő év elején a Zenevár óvoda tornaszobája is – mondta az alpolgármester, hozzátéve, hogy rendkívül fontos a hasonló tornaszobák kialakítása, hiszen a gyerekek mozgásigényét rossz időben vagy télen is ki kell elégíteni, amikor nem lehet kimenni az udvarra.