Tovább tart a Városgazda akciója

Írta:  2014.08.20.
A Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. november 30-ig meghosszabbítja a kivitelezési munkálatok kedvezményes áron történő megrendelésének lehetőségét.
A nyár eleje óta több százan érdeklődtek a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt-nél a fővárosi csatornázáshoz kapcsolódó házi bekötések tervezésének és kiépítésének lehetőségeiről. A városüzemeltető cég ezért november 30-ig meghosszabbítja a kivitelezési munkálatok kedvezményes áron történő megrendelésének lehetőségét.

A csatornaépítési projekt részeként a telekhatáron belül 1 méterig bevezetik az új közcsatornát, onnan az ingatlantulajdonosoknak kell gondoskodniuk a telken belüli szakasz – a házi bekötőcsatorna – kiépítéséről. A tervezés és a kivitelezés többlépcsős, szigorú előírásokhoz és engedélyekhez kötött folyamatához nyújt teljes körű segítséget a Városgazda Zrt.
– Az akció kezdete óta eltelt három hónapban több mint 400 kerületi lakos kért tőlünk tájékoztatást a csatornabekötésről. A tervezésre már kétszáznál is több megrendelés érkezett, és számos ügyfelünkkel megkötöttük a kivitelezési szerződést is – mondta el Vargáné Gedei Anikó, a városüzemeltető cég ügyfélszolgálati osztályának vezetője.

Jó áron, garanciával

A Városgazda garanciát vállal a megrendelt tervezési és kivitelezési munkákra, amelyek megkezdésének feltétele, hogy a csatorna tisztítónyílása kész legyen. Szakemberei kérésre, megbízás alapján a tisztítóakna megfelelő helyének kijelölésében is segítenek.

A tervezést és a kivitelezést is versenyképes áron kínálja a cég. Az engedélyes tervek elkészítése teljes körű ügyintézéssel 22 ezer forint + áfa, azaz bruttó 27 940 forint. A kivitelezési árajánlat elkészítése díjmentes.

A kivitelezés tartalmazza a csatorna nyomvonalán a munkaárok kiásását, a cső fektetését a megfelelő lejtésviszonyok kialakításával, az anyagköltséget, az ingatlannak a meglévő rendszerről való leválasztását, a rákötést a telekhatári tisztítónyílásra, a munkaárok visszatemetését, a föld tömörítését és igény szerint a munkaterület helyreállítását.

A szolgáltatás alapára folyóméterenként 7200 forint + áfa (bruttó 9145 forint), amelyet az esetleges extrém bontási és helyreállítási munkák költségei növelnek.

– Nagyon fontos, hogy kizárólag az ingatlan tulajdonosa rendelheti meg társaságunktól a csatornabekötést – mondta Vargáné Gedei Anikó.

Kedvezményes megrendelés

A Városgazda 10 százalék kedvezményt ad a kivitelezés alapárából azoknak, akik november 30-ig 30 ezer forint előleg befizetésével a tervezést és a kivitelezést is megrendelik. Ez esetben – ha nem merülnek fel komolyabb bontási költségek vagy egyéb extrém költségnövelő tényezők – folyóméterenként 6500 forint + áfa (bruttó 8255 forint) árral lehet számolni.
A csatorna akciós házi bekötéséről teljes körű tájékoztatás kapható a Városgazda ügyfélszolgálatán (1181 Budapest, Baross utca 7.), a 297-0799-es és a 06-30-549-6922-es a telefonszámon, valamint az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levélcímen.