Az évszakok gyermekszemmel

Írta:  P.A. 2019.01.15.

Egy híján 350 alkotás közül díjazták a legjobbakat a Gyermekszemmel kerületi rajzverseny január 11-i, kiállítás megnyitóval egybekötött eredményhirdetésén a Kondor Béla Közösségi Házban.

Egy híján 350 alkotás közül díjazták a legjobbakat a Gyermekszemmel kerületi rajzverseny január 11-i, kiállítás megnyitóval egybekötött eredményhirdetésén a Kondor Béla Közösségi Házban. A Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata és a közösségi ház együttműködésével tavaly szeptemberében meghirdetett kerületi rajzverseny célja az volt, hogy felhívja a fiatalok figyelmét közvetlen környezetük természeti értékeire.
A 6-15 éves korosztály számára kiírt rajzpályázaton a gyerekek a különböző évszakokban megélt élményeiken keresztül mutatták be a XVIII. kerületet.
A díjakat Ughy Attila polgármester és Galgóczy Zoltán alpolgármester adta át. A legjobb pályaművek egy 2019-es naptárat díszítenek, több különdíjas rajz pedig kártyanaptárokon jelent meg.
A “Gyermekszemmel” – 2019 ÉVSZAKOK kerületi rajzversenyt Nagy Orsolya (Szent Lőrinc Katolikus Általános Iskola) nyerte meg, a második helyen Lovas Luca (Szenczi Molnár Albert Református Általános Iskola) végzett, a harmadiknak járó díjat Vincze Nándor (Kastélydombi Általános Iskola) vehette át.

VAA 9868 copy

VAA 9875 copy

VAA 9934 copy