100 éves iskola Pestszentimrén

Írta:  2011.03.24.
A Táncsics Általános és Német Nemzetiségi Iskola (régi Szélső utcai) ebben az évben ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Ebből az alkalomból az egész tanévet átölelő programsorozatot indítottak útjára.

A kiemelkedő eseményhez kapcsolódóan iskolatörténeti vetélkedőt, rajzversenyt, novella- és versíró pályázatot szerveztek a tanulók részére, melyeken bizonyíthatták az iskolához való kötődésüket. Decemberben állandó kiállítás nyílt az iskolában.
Áprilisban előbb szavalódélutánnal, majd április 11-én az önkormányzat aulájában rendezendő kiállítással teszik emlékezetessé az ünnepet. A jubileumi évet május 28-án ünnepélyes keretek között bajor vendégekkel zárják.
 
Május 6-án egy nagyszabású volt diák-tanár-dolgozó találkozót szerveznek az iskolában. Kérik az érdeklődőket, ha szívesen részt vennének a programon, azt április 27-ig jelezzék előre a 061-295-32-36, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elérhetőségeken.