Elismerés a rend őreinek

2020.12.09.

Nemcsak a rendőrség munkatársait, hanem a polgárőrök és közterületi felügyelők munkáját is értékelték.

IMG 20201209 100309December 9-én a XVIII. kerületi Polgármesteri Hivatalban vehették át az elismerő okleveleiket és jutalmukat azok a rendőrök, akik lelkiismeretes munkájukkal és szaktudásukkal kiemelten sokat tettek ebben az évben a kerület közbiztonságáért.

A díjazottakat a „Közalapítvány a XVIII. kerület Közbiztonságáért” Közalapítvány Kuratóriuma és a kerületi rendőrkapitányság vezetősége közösen választotta ki több kategóriában. Az okleveleket Szaniszló Sándor polgármester, Ferencz István általános polgármester-helyettes, Somody László alpolgármester és Dr. Jánosik István rendőr ezredes közösen adták át.

Ferencz István a köszöntő beszédében értékelte a kerületi rendőrség egész évben nyújtott teljesítményét, és néhány eseményt külön kiemelt, például a kerületi lomtalanítás biztosítását, amely során határozott javulást érzett a korábbi évekhez képest.

Szaniszló Sándor az oklevelek átadása előtt megköszönte a rendőrök egész éves munkáját, továbbá elismerését fejezte ki azért is, hogy a XVIII. Rendőrkapitányság munkatársai az utóbbi időszakban két esetben is életet mentettek.

- Ebből is látszik, hogyha szükség van önökre, akkor számíthatunk a munkájukra, elhivatottságukra – összegezte véleményét Pestszentlőrinc-Pestszentimre polgármestere.  

Elismerő oklevélben részesült a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság vezetője, Dr. Jánosik István is.

Az átadó ünnepségre a rendőrség munkatársai sem érkeztek üres kézzel, kutyás-autós naptárakkal köszönték meg a kerület vezetőinek az egész évben tanúsított segítőkész együttműködésüket.  

 

IMG 20201209 102700Megtisztelő és motiváló

Főként ezekkel a szavakkal jellemezték a rendőrség munkatársai a frissen átvett okleveleiket, és bevallották, büszkék arra, hogy ebben az elismerésben részesülhettek.

 

Elismerő okleveleket vehettek át 2020-ban

Közlekedésbiztonságért végzett munkáért

Kovács Valentina c.r. főtörzsőrmester

Száraz Tibor c.r. törzszászlós

Farkas Lajos r. főtörzsőrmester

Lőrinc László polgárőr

Nánási Bálint polgárőr

A lakossági kapcsolattartásban végzett munkáért

Keviczky Csilla r. hadnagy

Bóz Norbert r. zászlós

Nagy Béla r. törzszászlós

A közrend fenntartásában végzett munkáért

Vecsei Zsolt r. főtörzszászlós

Kurucz Gábor r. őrmester

Migléczné Balog Beatrix r. hadnagy

Matisz József r. zászlós

Nerpel Richárd r. hadnagy

Baros Richard Bence r. hadnagy

Kiemelkedő vezetői munkáért

Dr. Jánosik István r. ezredes

IMG 20201209 102422