Új szekrények az uszodában

2020.12.17.

 

Eltűntek a szocreál hangulatú öltözőszekrények a Vilmos Endre Uszodából.

Somody László alpolgármester Bögös József uszodaüzemeltetési osztályvezetővelBár a kerületi uszodák a járványügyi intézkedések miatt zárva tartanak, az élet nem állt meg egyik létesítményben sem, több felújítás fut bennük párhuzamosan.

Látványos megújulásoknak örülhetnek majd a lakosok a Vilmos Endre Uszoda újranyitása után, ahol többek közt az elöregedett öltözőszekrényeket is kicserélték a Városgazda18 munkatársai. Az új szekrényeket Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata finanszírozta. Somody László, kerületünk sportokért is felelős alpolgármestere elárulta, mindent elkövet azért, hogy az összes kerületi uszoda megfelelő állapotban fogadhassa majd az uszodákba járókat.

- Fontos, hogy a kerületi gyermekek és felnőttek kulturált körülmények közt használhassák az uszodákat, és ehhez elengedhetetlen az öltözők és egyéb helyiségek rendbetétele is. Mindent elkövetek, hogy folytathassuk az uszodák felújításait, és szeretném, hogy mindegyik vizes létesítményünk a mai kor igényeinek megfelelően üzemeljen és nézzen ki – mondta az alpolgármester.