Visszatér az SAS Budapestre

Írta:  2012.11.28.
Egyszerre két városból indított összesen 9 járattal tér vissza Budapestre az SAS skandináv légitársaság.
Hatalmas piaci offenzívába kezdett az SAS skandináv légitársaság és ennek részeként Norvégiából és Dániából is új járatokkal tér vissza Budapestre. Az SAS márcous 31-től heti hat alkalommal indítja gépeit Koppenhágából Budapestre.

− Az SAS mindig is kereste az új üzleti lehetőségeket és különösen az új koppenhágai járathoz fűzünk nagy reményeket. Az új SAS-járat biztosan nagy érdeklődésre tarthat számot a magyar utazók körében, hiszen Koppenhága nem csak Dánia, hanem egész Skandinávia légi kapuja is egyben.” – jegyezte meg a bejelentéskor Stefan Eiche, az SAS magyarországi vezérképviselője, hozzátéve, hogy az új járat mind a magyar, mind a skandináv turistákra és üzleti utazókra is épít.
Az SAS skandináv légitársaság összesen 45 új járat elindítását jelentette be. Az új piaci lehetőségek kihasználásának része a két új budapesti járat elindítása. Korábban az SAS 2006-ig működtette a Budapest-Koppenhága, illetve 2009-ig a Budapest Stockholm járatot. Az új SAS-járatokkal az utasok mind a dán, mind a norvég fővárosban a nagy nemzetközi repülőteret vehetik igénybe, annak minden kényelmi szolgáltatásával együtt.