Forgalmi rend változás a Szarvas csárda téren

2021.09.03.

  1. szeptember 3-án, pénteken kezdődik a XVIII. kerületben az 50-es villamos Szarvas csárda téri megállóhelyén a peronok akadálymentesítése.

A munkavégzés a közműkiváltási munkákkal kezdődik. Első lépésben szeptember 3-án, pénteken délelőtt a reggeli csúcs után, 10:00 órától az Üllői úton a Haladás utca felé jobbra kanyarodó sávot lezárják, itt megkezdik a villamos ideiglenes megállóhelyi peronjának kiépítését, 18 óra után pedig a Ráday Gedeon utca – Haladás utca közötti szakaszon korlátozzák el a munkaterületeket. Az Üllői úton mindkét irányban egy-egy sávon haladhat a forgalom, de a forgalmi sávok keskenyebbek lesznek a megszokottnál, emiatt a járművezetők fokozott figyelmét kérjük, valamint a bevezetett 30 km/h-s sebességkorlátozás betartását.

Az Üllői úton városhatár felől jobbra kanyarodni a Haladás utca helyett a a Ráday Gedeon utcánál, illetve a Thököly utcánál lehetséges. A Szarvas csárda tér belső útja lezárásra kerül az Üllői út felől, a ki- és behajtás a Czuczor Gergely utca felől történhet. A Czuczor Gergely utca teljes szakaszán megállási tilalom lesz érvényben, mert az autóbuszok közlekedése érdekében az utca kétirányúsításra kerül.