FELHÍVÁS - szavazatszámláló bizottsági tagok jelentkezésére

2021.12.01.

 

Tisztelt Pestszentlőrinci-Pestszentimrei Lakosok!

Tisztelt Kerületi Választópolgárok!

Magyarország 2022-ben országgyűlési képviselőket választ. A választás sikeres lebonyolításához nélkülözhetetlenek a szavazatszámláló bizottságok. A bizottságok tagjai függetlenek, kizárólag a törvénynek alárendelt személyek.

A szavazatszámláló bizottságok elsődleges feladata a választások tisztaságának biztosítása, a pártatlanság érvényesítése, a törvényesség betartása és betartatása. Az eddig működő szavazatszámláló bizottságok megbízatása lejár, a szavazatszámláló bizottsági tagok mandátuma nem hosszabbodik meg automatikusan!

Amennyiben Ön, kedves Választópolgár, állandó lakcímmel rendelkezik a XVIII. kerületben, kérem, vállaljon munkát a szavazatszámláló bizottságban!

Várom szíves jelentkezését a választott szavazatszámláló bizottsági tagok közé

2022. január 15-éig!

A szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezés a „Nyilatkozat szavazatszámláló bizottsági tagság betöltéséhez” elnevezésű nyomtatvány benyújtásával történik.

A nyilatkozatot a https://bp18.hu/images/nyilatkozat_szavazatszamlalo_bizottsag_tagsag_betoltesehez.pdf linken, vagy átvehető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáiban (1184 Budapest, Üllői út 400. vagy 1188 Budapest, Nemes u. 14.).

A jelentkezési lapot munkaidőben a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáiban az erre a célra rendszeresített gyűjtőládába kérjük bedobni vagy postai úton eljuttatni az alábbi címre:1675 Bp.Pf.49.

 

A jelentkezés a nyilatkozat eredeti, saját kezű aláírásával érvényes (elektronikus úton emiatt nem küldhető be).

A szavazatszámláló bizottsági tagság jelentkezési feltételeit a „Tájékoztató a szavazatszámláló bizottsági feladatokkal kapcsolatos gyakori kérdésekről” elnevezésű dokumentum tartalmazza.

Telefonon érdeklődni lehet a +36-1-296-1380-as számon.

Várom szíves jelentkezésüket, számítok támogatásukra!

                  Ronyecz Róbert s. k.

               jegyző

               a Helyi Választási Iroda vezetője

SZSZB Tájékoztató: docxLetöltés

SZSZB Adatvédelmi tájékoztató: docxLetöltés