Sokat tettek a családokért

Írta:  2013.05.22.
Családháló-díj emléklapot vehettek át kerületi bölcsődei szakemberek a budapesti Károlyi–Csekonics Rezidencián rendezett díjkiosztó gálán.
A családháló.hu közössége tavaly egy olyan díjat alapított, amellyel a gyermekvállalásért, a gyermeknevelésért, a gyermekek egészségéért felelősen tevékenykedő szakembereket, intézményeket kívánják kitüntetni.

A márciusban első alkalommal átadott Családháló-díjjal, illetve emléklappal azokat a kisgyermekekkel foglalkozó szakembereket részesítették elismerésben, akik 2012-ben munkájuk során különösen sokat tettek a családokért. Az erkölcsi elismeréssel járó díjat az internetes lap olvasóinak jelölése nyomán, a Családháló közösségének döntése alapján osztották ki, ünnepélyes keretek között.
A családháló.hu olvasóinak jelölése nyomán emléklapot vehetett át a kerületből Nagyné Uitz Ildikó (Bababirodalom bölcsőde), Galambos Elvira és Villásné Dudás Bernadett (Bambi bölcsőde), valamint Kalmár Károlyné, Schillerné Majer Anita és Wohner Sándorné (Csiga-biga bölcsőde).
Az elismeréseket Fülöp Attila, a család- és esélyteremtési politikáért felelős helyettes államtitkár, a Családháló-díj védnöke, Szűcs Viktória, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének elnöke és Paulik András, a családháló.hu főszerkesztője adta át.